Alegerea de piese de schimb pentru combinele agricole iti aduc o serie de avantaje. Afla de ce sa alegi aceasta varianta!

Autor: Ziarul Top

Printre masinile agricole esentiale se numara combinele agricole. Acest lucru iti permite sa recoltezi in mod mecanic leguminoase, cereale sau culturi oleaginoase si proteice si iti ofera beneficiul unei economii semnificative de timp in recoltarea culturilor Cele 5 actiuni principale ale sale sunt taierea recoltei, treierarea semintelor separarea de pleava si boabe, curatarea boabelor si depozitarea boabelor.

Asadar, exista multe firme specializate in vanzarea de piese de schimb combinatoare agricole! Bara de cautare  de pe site-urile de specialitate in domeniu iti ofera posibilitatea de a accesa o anumita referinta, produs, marca sau model, potrivit nevoilor nevoilor tale.

Achizitia online a pieselor de schimb pentru diverse utilaje agricole iti aduce numai avantaje, economia de timp, diversitatea produselor, dar si livrarea la domiciliul ales de tine.  

Combina – piesa de recoltat pentru culturile tale

O gama larga de piese de schimb pentru echipamentele de recoltat poate fi gasita pe site-urile din domeniu! Ti se ofera toate piesele de schimb ale celor mai mari marci precum Massey Ferguson, Claas, John Deere si Fendt. Piesele adaptate masinii tale vin in mai multe categorii:

  • Dispozitive de taiere: divizor, bobina, bara de taiere, lama de taiere, melc, transportor, piese header etc.
  • Dispozitive de treierat: treierator, concav, variator, accelerator de curgere etc.
  • Dispozitive de separare: batator de paie, agitator, separator rotativ etc.
  • Dispozitive de curatare: masa de recuperare, buncar, grila, elevator de cereale etc.

Cele mai citite articole

Articole mai specifice, cum ar fi suruburi, lanturile, filtrele, pinioanele, scripetele si multe alte  piese pentru combine de recoltat  sunt utile pentru intretinerea echipamentului tau. Doresti o piesa care nu este disponibila pe site? In acest caz, nu ezita sa contactezi echipa tehnica care va gasi o solutie in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret.

Cand ar trebui sa-ti intretii combina?

Sezonul de vara este favorabil utilizarii combinelor de recoltat. In esenta, din acest motiv perioada din decembrie pana in februarie este ideala pentru verificarea si revizuirea echipamentului tau. Unele mijloace de taiere merita o revizie sau chiar o inlocuire, in functie de gradul de uzura. Atunci se recomanda achizitionarea de  piese pentru combine de recoltat.

Pentru a avea grija de masina ta pe tot parcursul anului, te sfatuim sa o cureti intre fiecare utilizare intensiva. Ungerea elementelor este necesara dupa fiecare spalare. Spalarea masinii de recoltat se poate face cu apa curata, in timp ce uscarea ramane esentiala. Acesta din urma previne acumularea de apa in diferitele sale componente. 

Dupa cum stii, campurile sunt inca un mediu de lucru cu destul de praf, motiv pentru care praful trebuie indepartat in mod regulat de pe caroserie si piesele de operare pentru a nu deteriora  piesele combinei.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE