Donald Trump nu vrea să mai aibă de-a face cu ambasadorul britanic care l-a numit ”incompetent și instabil”

Autor: Ziarul Top

”Nu-l cunosc pe ambasador dar nu este apreciat sau plăcut în Statele Unite. Nu vom mai avea de-a face cu el”, a afirmat președintele Donald Trump într-o postare în care are aprecieri critice și față de premierul Theresa May.

”Ce harababură a creat ea și reprezentanții săi. Eu i-am spus ce ar avea de făcut, dar ea a ales o altă cale. Veste bună pentru minunatul Regat Unit este că va avea în curând un nou prim-ministru”, a mai spus Trump, referindu-se la procedura de desemare a unui înlocuitor pentru Theresa May.

Președintele Donald Trump este „inept, incompetent și instabil”, iar administrația sa riscă „să se prăbușească în flăcări”, a scris ambasadorul Marii Britanii la Washington, Kim Darroch, într-o telegramă diplomatică trimisă la Londra. Ministerul britanic de Externe nu a contestat veridicitatea documentului și susține că ambasadorii trebuie să furnizeze „evaluări oneste”.

Cele mai citite articole

Citeşte întreaga ştire:Incident diplomatic Marea Britanie-SUA. Ambasadorul britanic la Washington l-a numit pe Trump „inept, incompetent și instabil”

Citește mai multe despre Donald Trump și SUA (Statele Unite ale Americii) pe Libertatea.

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE