O fostă actriță de telenovele a devenit ministru al culturii în Brazilia. Regina Duarte a jucat în “Mala Mulher” și “Pagini de viață”

Autor: Ziarul Top

De Petre Dobrescu,

Regina Duarte devine ministru al culturii după demiterea lui Robert Alvin, care și-a pierdut funcția la mijlocul lunii ianuarie, după ce a folosit într-un discurs bucăți dintr-un speech al lui Joseph Goebbels, șeful propagandei în Germania nazistă.

Alvin a declarat că discursul n-ar fi fost copiat, ci a fost o simplă coincidență, însă faptul că acesta a fost filmat, iar pe fundal se auzea “Lohengrin” de Wagner, compozitorul preferat al lui Hilter, nu l-a ajutat să convingă pe nimeni că n-ar avea simpatii naziste.

Regina Duarte a fost actriță de telenovele, cu un vârf de popularitate în anii ʼ70- ʼ80, când a avut rolul principal în “Mala Mulher” (a nu se confunda cu “Mala Mujer”, telenovela cu Ruddy Rodriguez, produsă la începutul anilor ʼ90, care a fost difuzată și în România).

Regina Duarte în ”Pagini de viață”

Alte telenovele cunoscute în care a jucat: “Roque Santeiro”, “Vale Tudo”, “Rainha da Sucata” și producțiile difuzate și la noi în trecut, la Acasă TV, “Poveste de dragoste”, “Iubire fără limite” și “Pagini de viață”.

Fosta actriță are trei copii și este la al cincilea mariaj (e căsătorită acum cu un crescător de vite).

În 2018 l-a susținut pe Bolsonaro în campania electorală, așa că mulți văd în numirea ei la șefia Culturii o “recompensă”, notează bbc.com.

Ministerul Culturii a fost redus de Bolsonaro la un cabinet în cadrul unui alt minister, iar titulatura de ministru al culturii a fost transformată, oficial, în cea de secretar, însă Regina Duarte are statut de ministru.

Citeşte şi:

Adriana Nedelea a arătat cum a scris ministrul Sănătății „Înlocuiți: «două angiografe» cu «un angiograf»” ca să bage spitalul său Polisano Sibiu în Acțiunile Prioritare pentru pacienții cu infarct miocardic acut!

Președintele Camerei de Comerț Româno-Britanice: ”Nu cred că economia României va fi afectată de Brexit. Ar fi fost mai greu dacă am fi avut o ieșire fără acord”

Cele mai citite articole

Traficanți care au ținut copii în sclavie – unii au fost condamnați cu suspendare, iar alții încă se judecă, după trei ani de procese!

Soția lui Kobe Bryant, prima declarație după ce și-a pierdut soțul și fiica. Imaginea făcută publică e sfâșietoare

GSP.RO

Soția lui Kobe Bryant, prima declarație după ce și-a pierdut soțul și fiica. Imaginea făcută publică e sfâșietoare

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile

HOROSCOP

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE