De
Perspectiva de reinfectare cu virusul stârneşte îngrijorări la nivel internaţional, în timp ce multe ţări speră ca oamenii infectaţi să dezvolte suficientă imunitate pentru a preveni o reactivare a pandemiei.
Jeong Eun-kyeong, director la Centrul de Control şi Prevenire al Bolilor (CDC), a afirmat într-o scurtă conferinţă că virusul mai degrabă s-a „reactivat” şi nu pacienţii s-au reinfectat.
De asemenea, rezultatele testelor false ar putea fi de vină, spun alţi experţi, sau rămăşiţe ale virusului ar putea fi în continuare în sistemele pacienţilor, dar nu pot fi infecţioase sau un pericol pentru gazdă sau pentru alţii.
„Există mai multe interpretări şi mai multe variabile”, a spus Jung Ki-suck, profesor la Spitalul Universităţii Hallym Sacred Heart.
Aproape 7.000 de sud-coreeani au fost internaţi de Covid-19, boala cauzată de noul tip de coronavirus.
„Numărul va creşte, 91 înseamnă doar începutul”, a declarat Kim Woo-joo, profesor de boli infecţioase la Spitalul Universităţii Guro. El a spus că este probabil ca boala să fi recidivat mai degrabă decât că pacienţii să fi fost infectaţi a doua oară.
Citeşte şi:
Un bărbat care a refuzat să poarte mască s-a ales cu nouă luni de închisoare, în Vietnam
Cele mai citite articole
GSP.RO
Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
HOROSCOP
Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
Urmărește cel mai nou VIDEO
Sursa: Libertatea.ro