VIDEO | Un taximetrist român din Anglia a trecut prin clipe de groază: i-a fost furată mașina, cu tot cu client înăuntru

Autor: Ziarul Top

Scena a fost filmată de camera din autoturism. Corneliu Croilă, taximetrist, a povestit că a oprit la un bancomat, iar un grup de tineri i-a înconjurat mașina, râzând și făcând fotografii, a notat ziarulromanesc.net.

„În timp ce așteptam, s-au apropiat mai mulți tineri care au început să sară pe taxi și să tragă de uși”, spune românul.

„A fost norocos că nu a omorât pe nimeni și nici nu s-a răsturnat”

Șoferul a ieșit din mașină pentru a-i alunga, însă unul dintre aceștia s-a urcat la volan și a demarat în trombă, neținând seama că unul dintre pasageri era încă pe bancheta din spate. În timpul acesta tinerii de pe trotuar se distrau copios și filmau în continuare.

Cele mai citite articole

Acesta a început să strige: „Te rog… dă-mi drumul!”. Pe fimare se aud chiar țipetele disperate ale pasagerului răpit.

„A fost norocos că nu a omorât pe nimeni și nici nu s-a răsturnat”, a spus șoferul. „Conducea ca un terorist”, a continuat acesta.


Vouchere de 500 de lei pentru românii care vor să își schimbe televizoarele prin programul Rabla pentru electrocasnice. Care sunt condițiile pentru a beneficia de program

Citește mai multe despre Anglia, furt și taxi pe Libertatea.

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE