Cele mai potrivite tipuri de cosuri cadou pentru femeile din biroul tau

Autor: Ziarul Top

Cele mai potrivite daruri pentru femeile din birou, fie ca este vorba de colege, asistente, secretare, de sefe sau managere sunt deja celebrele cosuri cadou Paste sau Craciun care pot fi oferite cu diferite ocazii si sunt extrem de apreciate. Cei care doresc sa ofere un cadou care sa exprime eleganta, rafinament, profesionalism si sa nu lase loc de interpretari personale.

Pentru ca gasirea unui cadou potrivit pentru femeile de la birou este destul de dificila, pentru ca o esarfa, un stilou elegant sau o agenda nu mai sunt suficiente pentru a impresiona, cosurile cadou reprezinta o solutie ideala din toate punctele de vedere.

Ce produse din oferta de cosuri cadou sunt cele mai apreciate de femei?

Un cos cadou poate sa contina numeroase produse de cea mai buna calitate, in functie de preferintele clientului. De cele mai multe ori, cosurile cadou contin o sticla de bautura fina, care cu siguranta va fi apreciata de sotul sau de partenerul de viata al colegii de birou sau al sefei, contin bomboane de ciocolata si chiar ciocolata fina, biscuiti cu unt care vor fi apreciati de prichindeii din familie, dar si o cutie de cafea sau de ceai de cea mai buna calitate.

Cosurile cadou sunt special concepute pentru Pasti, Craciun, pentru sarbatorile religioase, dar pot fi oferite si cu ocazia zilei de 1 sau 8 martie, cu ocazia zilei de nume sau a aniversarii. Cele mai cautate cadouri corporate sunt cosurile cadou elegante si rafinate, care pot sa contina, in functie de preferinte sau de ocazia cu care sunt oferite si cozonaci traditionali sau pannetone deliciosi.

Ce tipuri de cadouri NU sunt recomandate pentru colegele de munca, sefe sau managere

Cele mai citite articole

Femeile au capacitatea de a vedea in spatele oricarui gest un inteles ascuns. De foarte multe ori, intuitia lor le ajuta, dar sunt si situatii in care aceasta da gres iar femeile interpreteaza in mod gresit gesturile unor colegi de munca.

Asadar, exista o multime de cadouri care nu sunt recomandate pentru femeile cu care domnii impart biroul, pe care le au in subordine sau in subordinea carora se afla.

Cadourile pentru colegele de serviciu nu sunt personale, nu trebuie sa contina obiecte ce le-ar putea crea o impresie gresita, precum lenjerie intima, obiecte vestimentare, bijuterii sau parfumuri. Aceste cadouri sunt mai degraba potrivite pentru partenera de cuplu, pentru mama, sora si pentru femeile mai apropiate.

Cosurile cadou sunt apreciate de femeile de toate varstele si categoriile sociale, sunt elegante si rafinate, o idee originala si mult mai potrivite decat orice alt tip de cadou.

Domnii trebuie sa puna accent si pe buget, pentru ca ofertele de cosuri cadou includ si variante mai scumpe, si mai ieftine insa cu produse de aceeasi calitate inalta.

Cadourile dulci, fine, rafinate sunt apreciate de toate femeile din birou si sunt simbolice pentru colegele de munca, aratand respect, apreciere si o relatie de colegialitate foarte stransa.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE