A fost găsită a 19-a victimă, în urma accidentului de pe Dunăre, când o navă de agrement s-a scufundat

Autor: Ziarul Top

De asemenea, poliţia a anunţat că a fost găsit un al 18-lea cadavru, lângă podul Rakoczi de pe Dunăre, fiind identificat ca al unuia dintre turiştii sud-coreeni dispăruţi în urma coliziunii din seara de 29 mai dintre o navă cu turişti din Coreea de Sud şi o navă de croazieră de dimensiuni mult mai mari. Autorităţile lucrează încă la identificarea celui de-al 17-lea corp neînsufleţit, găsit tot joi şi despre care se crede că este tot al uneia dintre victime, potrivit Agerpres.
Nava de agrement Hableany (Sirena), cu 33 de turişti sud-coreeni şi doi membri ai echipajului unguri la bord, s-a scufundat miercurea trecută în urma ciocnirii cu vasul de croazieră sub pavilion elveţian Viking Sigyn, al cărui căpitan ucrainean a fost ulterior arestat. Şapte sud-coreeni au fost salvaţi, dar operaţiune de căutare a victimelor şi recuperare a epavei sunt îngreunate de vremea nefavorabilă şi nivelul crescut al apelor Dunării.

Citește și

Cele mai citite articole

GALERIE FOTO & VIDEO / Frigidere, butelii și monitoare de calculator, aruncate în Dunăre. Delta, înecată în gunoaie, salvată de voluntari. Libertatea a fost la Sfântu Gheorghe, unde fluviul se varsă-n mare

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE