Atac armat în Texas. Cinci oameni au fost uciși și alți zeci au fost răniți

Autor: Ziarul Top

Atacatorul, un tânăr de 30 de ani, a deschis focul la întâmplare asupra mai multe persoane din mașina sa și apoi dintr-un vehicul al Poștei pe care l-a deturnat, în zona metropolitană Midland – Odessa din vestul statului american Texas, relatează CNN.

Individul a omorât patru persoane și a rănit aproape 21. Bărbatul a fost împușcat mortal în urma unui schimb de focuri cu polițiștii care a avut loc în parcarea unui cinematograf dintr-un complex comercial.

„Atacatorul activ a fost împuşcat şi ucis la (cinematograful multiplex, n.red) Cinergy în Odessa”, a anunțat pe Facebook poliţia din Midland.

Anchetatorii au anunțat inițial că ar fi vorba despre doi atacatori, în două vehicule separate, care au atras la întâmplare asupra oamenilor aflați la cumpărături.

Jerry Morales, primarul orașului Midland, a declarat pentru CNN că atacatorul a fost ucis.

Sperăm că este vorba doar de un atacator, pe care l-am izolat.

Jerry Morales, primarul orașului Midland,

Edilul a precizat că deocamdată nu există informații despre suspect și nici despre ce l-a determinat să comită atacul. El a afirmat că în urma atacului, un polițist a fost împușcat și că a fost transportat la spital pentru a fi operat.

Potrivit postului CBS 7, cel puțin ofițeri de poliție au fost răniți în urma atacului armat.

Cele mai citite articole

Masacrul are loc la aproape o lună de la cel din 2 august comis tot în Texas, în complexul comercial Walmart din El Paso, unde 22 de oameni au murit.

foto: CNN

Citeşte şi:

EXCLUSIV | Samantha Geimer a povestit pentru Libertatea cum a luptat cu prejudecățile societății după ce a fost violată de Roman Polanski, când avea 13 ani, și de ce îi spune acum: „L-am iertat. Sper ca «J’accuse» să fie bine primit la Festivalul de la Veneția”

Locuința lui Dincă va fi păzită zi și noapte de poliție până la finalizarea procesului. În casă se va intra doar cu aprobare specială

Pilotul de Formula 2 Anthoine Hubert a murit într-un accident teribil, în timpul cursei din Belgia. VIDEO șocant!

Ghiță Mureșan are 2,31 metri, iar copiii săi sunt la fel de înalți. Incredibil ce înălțime are soția lui! Cum arată Liliana FOTO

GSP.RO

Ghiță Mureșan are 2,31 metri, iar copiii săi sunt la fel de înalți. Incredibil ce înălțime are soția lui! Cum arată Liliana FOTO

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE