Caracteristicile cabinelor de paza din structuri modulare

Autor: Ziarul Top

In zilele noastre putem remarca prezenta firmelor de paza si a agentilor de paza in majoritatea spatiilor si a amplasamentelor. Indiferent daca vorbim despre santiere de constructii, locuri de joaca pentru copii, obiective turistice, centre comerciale, prezenta oamenilor care asigura paza si protectia este mai mereu remarcata. Pentru a asigura un spatiu care sa ofere confort in zilele foarte friguroase sau foarte calduroase, dar si in cazul unor incidente nedorite, firmele de paza apeleaza la cabine de paza.

Specificatiile cabinelor de paza

Cabinele de paza sunt acele constructii de tip prefabricat cu destinatii multiple pentru utilizare. Vorbim aici despre structuri realizate din metal zincat foarte rezistent in timp si la diferiti factori de mediu. Peste structura metalica zincata este aplicat un strat de grund si un strat de vopsea, avand astfel rolul de a preveni coroziunea. Pardoseala cabinelor de baza este realizata tot din structura metalica zincata peste care se aplica inclusiv un strat de fibrociment pentru a rezista traficului greu.

Pentru a asigura confortul termic al cabinelor de paza, peretii acestor structuri modulare folosesc panouri de tip sandwich. Tamplaria de PVC folosita in cazul usii si in cazul ferestrelor contribuie de asemenea la confortul termic in interiorul cabinelor de paza. In functie de solicitarile clientilor, aceste cabine de paza din structuri metalice modulare pot beneficia de instalatie electrica. Pentru acest lucru cabinele de paza sunt dotate cu o doza exterioara pentru realizarea conexiunii electrice, tabloul electric de siguranta, o priza pentru un radiator si un intrerupator pentru iluminatul electric.

Cele mai citite articole

Suprafata fiecarei cabine pentru personalul firmelor de paza si protectie difera in functie de nevoile si solicitarile clientului. Astfel exista posibilitatea de a opta pentru o cabina avand doar cativa metri patrati sau pentru a alege o cabina avand o suprafata mai mare si diferite compartimente.

Avantajele cabinelor de paza din structuri modulare

Printre principalele avantaje in cazul cabinelor de paza realizate din structuri metalice modulare putem aminti adaptabilitatea acestor structuri la nevoile individuale ale clientului atat in privinta dimensiunilor cabinelor de paza, cat si in privinta dotarilor acestor structuri. Un al doilea avantaj se refera la confortul oferit de aceste structuri modulare si de facilitatile pe care le putem regasi in dotarile acestor containere pentru paza.

Mobilitatea ridicata este cu siguranta un alt avantaj, astfel de cabine putand fi usor de relocat in functie de necesitati. Nu in ultimul rand merita sa amintim printre avantaje intretinerea facila a cabinelor de paza, dar si costurile mici de achizitie a unor astfel de structuri modulare. Pentru a beneficia de avantajele acestor structuri, poti sa ai in vedere sa apelezi la o firma ce ofera containere de vanzare.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE