O pensionară din Irlanda și-a găsit mama biologică după mai bine de 60 de ani de căutări. Reacția femeii de 103 ani când și-a văzut fiica abandonată / FOTO&VIDEO

Autor: Ziarul Top

O pensionară din Irlanda și-a găsit mama biologică după mai bine de 60 de ani de căutări. Reacția femeii de 103 ani când și-a văzut fiica abandonată / FOTO&VIDEO

Mama a trei copii, Eileen Macken se considera „cea mai bătrână orfană” din Irlanda. Femeia a mărturisit că avea 19 ani când a început să-și caute mama biologică și nu și-a pierdut niciodată speranța.

Pensionara de 81 de ani a apelat la o emisiune a postului public de radio din Irlanda, iar un specialist în genealogie a descoperit-o pe Elisabeth, mama ei biologică, în Scoția.

„După ce am aflat vestea, nimic nu m-a oprit să ajung să o văd”, a spus Eileen Macken, conform Daily Mail

Împreună cu familia ei, Eileen Macken s-a dus să-și viziteze mama ei biologică, fiind șocată că ea încă mai trăiește.

„M-am dus să o văd și este o doamnă foarte frumoasă care are o familie minunată. M-au întâmpinat minunat. Nu am trecut peste ideea acceptării și mă gândeam: «Este teribil. Ce mă voi face?» Dar m-au acceptat cu toții și am avut o discuție grozavă cu mama mea”, a spus Eileen Macken.

Cea care i-a dat viață citea ziarul în momentul în care și-a reîntâlnit fiica pe care a încredințat-o spre adopție.

„În momentul în care m-a văzut, i-am spus că venim din Irlanda și ea a spus «M-am născut în Irlanda», a povestit pensionara.

„Știu că este mama mea și i-am spus: «Știu că sunt fiica ta» și ea s-a uitat la mine și m-a luat de mână”, a mărturisit Eileen Macken.

După ce și-a descoperit mama biologică, Eileen Macken a aflat și că are doi frați vitregi. În momentul în care a bătut la ușă, a fost întâmpinată de un bărbat care s-a dovedit a fi fratele ei vitreg.

„Au fost trei zile de fericire de care n-am avut parte niciodată (…) Nu aveți idee ce bine mi-ați făcut. Sunt atât de fericită”, a spus pensionara, bucuroasă că „nu mai este orfană”.


Citește și:

PROCESUL COLECTIV. O sală întreagă și-a ținut răsuflarea când o tânără, salvată de sub un morman de trupuri arse, a povestit şi a plâns. ”Atunci a venit cineva şi m-a luat de mână….”


Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE