Vrei să te muți la casă, dar să ai în continuare acces rapid la metrou, mall și parc? Această proprietate poate fi a ta pentru 300.000 de euro

Autor: Ziarul Top

vila dristor

Îți dorești să faci un upgrade imobiliar și să te muți la casă? Te gândești însă că timpului pe care ar trebui să îl petreci în trafic, dacă ai sta în afara orașului, ar putea reprezenta o problemă pe termen lung pentru familia ta? Atunci această vilă situată în zona Dristor-Baba Novac ar putea fi exact ceea ce cauți.

Astfel, te vei putea bucura de mai un spațiu, intimitate pentru membrii familiei tale și vei locui la câteva minute de mers pe jos până la stația Dristor de unde poți lua metroul pe două dintre principalele magistrale, M1 Dristor-Pantelimon și M3 Preciziei-Anghel Saligny, pentru a ajunge rapid în puncte-cheie ale orașului, evitând aglomerația din trafic de la orele de vârf.

Mai mult, copiii tăi vor fi încântați să aibă în apropierea casei unul dintre cele mai mari și mai frumoase parcuri din Capitală, Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), dar și centrul comercial ParkLake, unul dintre cele mai noi din oraș.

Cele mai citite articole

Galerie foto completă AICI

Casa spațioasă, cu cinci camere și o suprafață utilă de aproape 230 de mp, se vinde nemobilată, dar cu bucătăria utilată, pentru suma de 300.000 de euro.

„Modul în care este compartimentat imobilul permite familiei să se adune fie în bucătăria spațioasă, de unde se poate accesa curtea interioară, precum și subsolul foarte spațios unde se poate amenaja un spațiu de relaxare, fie în living. Nivelul superior oferă un dormitor matrimonial, ce include un dressing extrem de încăpător, dar și un alt dormitor și o baie, iar la mansardă se află, de asemenea, două dormitoare mari inundate de lumină și încă o baie”, explică în anunțul de vânzare reprezentanții RE/MAX Freedom Group, parte a rețelei de agenții imobiliare RE/MAX România, în portofoliul cărora se află această proprietate.

Sursa: Imobiliare.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE