5 motive pentru a cumpara pantofi de piele

Autor: Vornisa Diana

Incaltamintea confectionata din piele naturala este foarte apreciata in intreaga lume. Din cele mai vechi timpuri, oamenii isi confectionau incaltamintea din pielea animalelor, incaltaminte care le proteja picioarele de eventualele aschii, pietre, obiecte ascutite, insecte si animale otravitoare, de arsita pamantului, de degeraturile produse de vremea rece, iar lista poate continua.

Acum, incaltamintea din piele nu mai este doar o simpla necesitate, ci este un lux. Oferta magazinului online Pantofi Plus de pantofi dama piele se va dovedi foarte generoasa pentru femeile care pun pret pe confort, dar si pe aspect. Daca pana nu demult, incaltamintea din piele era evitata din cauza costurilor mari de achizitie, acum pantofii din piele sunt foarte apreciati din mai multe motive.

De ce sa investesti in pantofi din piele?

Toata lumea stie ca incaltamintea din piele este, mai presus de toate, durabila si rezistenta in timp. Durabilitatea este exprimata nu in luni, nu in numarul de purtari, nu in numarul de sezoane, ci in ani.

Cele mai citite articole

Pielea de inalta calitate ramane puternica la schimbarile din mediu, supravietuieste oricarui tip de clima, este rezistenta si poate fi purtata pana la 10 ani fara sa prezinte urme de uzura. O singura pereche de pantofi din piele va compensa achizitia mai multor pantofi confectionati din materiale de o calitate mai putin buna.

Un alt motiv pentru a alege pantofii din piele naturala este rezistenta la apa. Daca pielea este curatata si tratata in mod regulat cu ceara sau cu o crema speciala atunci, cu siguranta, va arata si bine si se va comporta impecabil in conditii de ploaie. Pantofii de piele protejeaza picioarele purtatoarelor de umiditate si nu sunt la fel de predispusi deteriorarii, asa cum sunt cei realizati din materiale de natura sintetica.

Pielea naturala ofera si avantajul de a nu afecta pielea, lasand-o sa respire, astfel incat mirosul de transpiratie va fi eliminat, iar sanatatea talpilor este protejata. Pielea naturala nu cauzeaza iritatii si nici afectiuni la nivelul pielii umane.

Al patrulea motiv pentru a alege incaltamintea din piele naturala din oferta Pantofi Plus este faptul ca pielea este usor de intretinut. Pantofii din piele naturala nu trebuie decat sa fie curatati cu un tratament hidratant si cu o crema de pe piata, pentru a-i mentine ca noi cat mai mult timp. Acestia se muleaza perfect pe forma piciorului si nu provoaca bataturi.

Nu in ultimul rand, pantofii din piele naturala sunt o investitie buna atat din punct de vedere economic, cat si estetic si al sanatatii. Desi investitia initiala este mai mare, aceasta va fi recuperata in timp, prin simplul fapt ca femeile nu vor mai fi nevoite sa investeasca in mai multe perechi de pantofi in fiecare sezon.

In plus, pantofii din piele naturala ajuta atunci cand exista probleme cu monturile, mai multe studii aratand acest lucru. Femeile care sufera de alergii, care au monturi, care fac foarte repede bataturi si au pielea picioarelor foarte fina sunt sfatuite sa investeasca in pantofi din piele naturala.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE