Tehnica de monitorizare audio secretă, acum ușor de achiziționat online

Autor: Vornisa Diana

În ultimii zece ani, transformarea de pe piața audio de monitorizare discretă a fost enormă, mai ales în privința categoriile de microfoane spion și de camere discrete ce au și funcția de înregistrare a sunetului.

Pretențiile clienților cresc mereu, iar producătorii și comercianții încearcă să le satisfacă pe deplin

Atât de multe s-au schimbat într-o perioadă foarte scurtă în domeniul tehnicii discrete, încât s-a ajuns acum la stadiul în care vânzătorii testează anterior comercializării calitatea produselor din catalogul de oferte, ba chiar fac anumite modificări pozitive acelor componente care din fabricație care nu mai corespund așteptărilor consumatorilor pretențioși.

Acum bateriile reîncărcabile țin mai mult, sunt de dimensiuni mai mici, pentru că și echipamentele de monitorizare sunt mai reduse.

Un telefon mobil este pentru mulți o opțiune excelentă de înregistrare a convorbirilor obișnuite, cotidiene, cu ceilalți. Dar nu este o idee chiar atât de bună dacă este vorba de monitorizarea în secret a anumitor întâlniri. E mai bine să aveți un echipament specializat pentru asta, deoarece o să puteți ca să îl folosiți în diverse situații delicate cu care vă puteți confrunta în viitor.

De exemplu, un pix mic cu înregistrare audio poate fi capabil să ajute la aflarea unor probleme existente la locul de muncă sau acasă, indiferent că este vorba de discuții în contradictoriu, denigrări ale dvs. în fața șefilor din partea unor colegi „binevoitori”, infidelitatea partenerului de viață sau de lipsa de loialitate a unor asociați de business. Situațiile pot fi numeroase, iar un instrument de scris personal „uitat pur întâmplător” la un moment dat într-o cameră unde are loc o discuție la care nu iei parte te poate lămuri definitiv, după ce îl recuperezi, dacă temerile tale legate de un anume subiect au fost întemeiate ori nu.

O categorie de tehnică discretă de monitorizare chiar mai des întâlnită decât instrumentele de scris spy sunt cele reprezentate de stick-urile USB de înregistrare. Acestea sunt unele dintre cele mai simple și accesibile dispozitive de înregistrare pe care românii amatori de gadgeturi de amuzament și le cumpără în ultima vreme. Fiind vorba de banale unități USB, ele chiar nu atrag atenția, iar riscul de a fi depistate dubla lor funcție de vreo victimă este unul extrem de redus.

Un astfel de stick spion se poate lăsa fără probleme pe birou, chiar într-un laptop, se poate pune în buzunar, în geantă, sub nicio formă nu va atrage atenția, nu îi va face pe cei din jur să se gândească la faptul că este vorba de un micuț echipament de monitorizare audio.

Echipamentele spy de calitate nu se găsesc online la preț de chilipir

Pe internet se găsesc o mulțime de magazine care oferă clienților tehnică audio și video de diverse calități, la prețuri pentru toate buzunarele, produse realizate de companii internaționale celebre sau doar simple copii nereușite ale unor articole originale spy de mare succes. Aceste contrafaceri, deși au carcasele aproape la fel și atrag prin costul lor foarte mic, în realitate vor da curând după achiziționare tot mai des rateuri, ba chiar se vor strica iremediabil, deoarece calitatea componentelor este extrem de scăzută.

Tocmai din acest motiv, firmele de specializate care se respectă au laboratoare proprii în care verifică anterior vânzării mărfurile, chiar modifică unele componente ale acestora pentru a le face să fie mai performante. Oricum, asemenea firme serioase nu oferă clientelei decât echipamente originale, chiar dacă la un preț mai ridicat. Evident, aceste produse sunt căutate îndeosebi de către profesioniști (de exemplu: detectivi particulari) deoarece ele reprezintă chiar elementele tehnice indispensabile pe care le utilizează în joburile lor de investigatori.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE