Cum alegi modele de rochii de ocazie in functie de natura evenimentului?

Autor: Vornisa Diana

Inainte de a merge la un eveniment important, cum ar fi o nunta sau un botez, inainte de a participa la un banchet sau la o reuniune cu colegii, la o cina business, femeile trebuie sa se gandeasca foarte bine ce tinuta vor alege si cum se vor imbraca pentru a atrage atentia in mod pozitiv.

Rochiile de seara se aleg in functie de culoare, marime, de pret, de forma corpului, dar mai ales in functie de eveniment. Modelele de rochii de ocazie ieftine online le sunt disponibile celor care isi doresc sa atraga priviri admirative, fara a investi prea mult.

Cum alegi rochia de ocazie in functie de eveniment?

Inainte de a deveni parinte spiritual, nasa trebuie sa gaseasca rochia potrivita. In fond, dupa mireasa, nasa este a doua femeie care va atrage toate privirile participantilor la eveniment.

Femeile care urmeaza sa devina nase si nu stiu cu ce sa se imbrace, pot opta pentru o rochie lunga deosebita, creata si brodata manual, cu paiete sau fara, pentru rochii indraznete care se potrivesc conformatiei fizice si stilului pe care nasa doreste sa il adopte.

Rochiile pentru banchet sau pentru majorat vor transforma domnisoarele in mici dive pentru cateva ore. Rochia perfecta pentru balul de absolvire este cea in care purtatoarea se simte bine si care ii scoate in evidenta toate atuurile.

Cele mai citite articole

Modelele de rochii de bal disponibile in magazinul online sunt foarte moderne si se pliaza pe cerintele si pe preferintele micilor printese. Pentru o aparitie de milioane, rochia trebuie sa iasa cat mai mult in evidenta, sau dimpotriva sa fie discreta si aleasa cu bun gust.

Rochiile pentru cocktail se aleg in functie de dress-code de regula. Acestea sunt lungi, de obicei, elegante, din paiete, cu aplicatii diverse si cu broderii, dar se pot alege si o rochie midi, suficient de formala cat sa pastreze eleganta unei asemenea ocazii, dar si suficient de relaxata pentru a se incadra in codul de cocktail.

Rochiile de seara pentru o reuniune, o intalnire sau o cina romantica trebuie alese in functie de stilul vestimentar propriu. Desigur, femeile se pot inspira si din aparitiile divelor pe covorul rosu, dar cel mai bine este sa tina cont de propriile forme si calitati fizice, de personalitate, stil de viata si valori.

Fiecare femeie are un corp unic, calitati pe care le poate pune in evidenta cu o rochie atent aleasa, dar si defecte pe care le poate ascunde sub cateva volanase sau sub o croiala bine lucrata.

Eleganta asigura o stare de bine, confera femeilor incredere in sine si in fortele proprii, iar rochia de seara aleasa poate fi si o carte de vizita prin care femeile isi prezinta propriul stil.

Este nevoie de timp, de exercitiu pentru dezvoltarea stilului vestimentar, dar si de informare continua si de sfaturile specialistilor, ori de cate ori femeile nu sunt sigure pe alegerile pe care le fac.

Rochia de seara trebuie sa fie selectata in functie de natura evenimentului si de calitatile fizice ale doamnelor si domnisoarelor.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE