Jaf ca-n filme asupra unui camion blindat al unei bănci, pe o autostradă din Franța. Surpriza pe care au avut-o hoți / VIDEO

Autor: Ziarul Top

Miercuri dimineață, două autoutilitare și o mașină au blocat camionul blindat pe o bretea de ieșire de pe autostradă. Atacatorii au aruncat în aer ușa din spate a vehiculului și au dat foc celor două utilitare pe care le-au folosit pentru a bloca drumul. Apoi, indivizii au fugit de la fața locului cu un autoturism, au precizat polițiștii francezi, conform Agerpres.

Procurorii Parchetului din Lyon au precizat că „vehiculul blindat nu conţinea bani în momentul atacului” deoarece ar fi fost folosit pe post de momeală. Surse din rândul Poliției au precizat că un alt blindat se afla în apropiere în momentul jafului.

Cotidianul local Le Dauphine Libere scrie că procotolul de securitate al companiei Prosegur prevede că două camioane blindate trebuie să circule la fiecare cursă, la un interval de doar câteva secunde între ele.

Cele trei persoane rănite uşor în urma exploziei au fost transportate la spital.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru „tentativă de jaf armat în bandă organizată şi pentru constituire de grup infracţional”.

Cele mai citite articole

sursă foto: captură videooisehebdo.fr


Citește și:

EXCLUSIV/ Concluziile preliminare ale anchetei de la Otopeni: piloţii TAROM ar fi „tras frâna de mână” în timp ce aeronava rula pe pistă

Citește mai multe despre Franța și jaf armat pe Libertatea.

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE