Prin ce se evidentiaza modelul de ceas GT3 Pro de la Huawei?

Autor: Ziarul Top

Concurenta este acerba pe piata dispozitivelor inteligente. Acest lucru este valabil inclusiv pe piata ceasurilor de tip smartwatch. In acest context nu este de mirare faptul ca fiecare brand aduce pe piata noi produse si noi dispozitive menite a imbunatati versiunile anterioare. Unul dintre cele mai recent lansate ceasuri smart de pe piata este modelul GT3 Pro de la Huawei. 

Vorbim despre un ceas inteligent cu functii multiple si cu aplicatii inteligente menite a imbunatati viata de zi cu zi a utilizatorilor. In ceea ce urmeaza vei putea afla care sunt aspectele prin care ceasul GT3 Pro de la Huawei se remarca in randul acestor dispozitive inteligente.

Smartwatch premium disponibil in doua versiuni

Modelul Watch GT3 Pro de la Huawei este disponibil in doua versiuni. Prima versiune este cea avand un cadru de titan cu diametru de 46 mm si ecran de tip AMOLED de 1,43 inchi cu rezolutie de 466 x 466 pixeli. A doua versiune propune un cadran din cermica de 43 mm si cu un ecran AMOLED cu dimensiunea de 1,32 inchi cu o rezolutie de 466 x 466 pixeli. Ambele versiuni sunt echipate cu sticla de safir pentru un plus de eleganta si pentru un plus de protectie.

Dincolo de diferentele privind dimensiunea cadranului, a materialelor folosite pentru cele doua versiuni si a design-ului, celelalte specificatii si functii regasite pe acest model de smartwatch sunt aceleasi.

Care sunt specificatiile modelului Watch GT3 Pro?

Cele mai citite articole

In privinta specificatiilor tehnice ale ceasului GT3 Pro de la Huawei avem in vedere o memorie RAM de 2 GB si un spatiu de stocare de pana la 16 GB. Durata bateriei este de pana la 7 zile pentru functionarea normala si de 4 zile pentru functionare intensiva pentru modelul Ceramic, respectiv de 14 zile pentru functionare normala si 8 zile pentru functionare intensiva pentru modelul de ceas Titanium.

Incarcarea se poate face prin sistemul de incarcare rapida, dar si prin incarcare wireless. Senzorii cu care este echipat ceasul smart de la Huawei includ accelerometrul, giroscopul, senzorul geomagnetic, senzorul optic pentru monitorizarea ritmului cardiac, senzorul de lumina ambientala, senzorul pentru presiunea aerului si senzorul capacitiv. Ceasul este dotat cu GPS si cu sistemul Bluetooth 5.2, dar si cu sistem de conectivitate NFC pentru anumite tari.

Functiile regasite pe modelul Watch GT3 Pro de la Huawei

Dincolo de specificatiile acestui smartwatch, vorbim despre un model cu o multime de functii si aplicatii inteligente. Printre acestea se remarca functia de electrocardiograma (EGK), functie care nu se regasea pe modelele anterioare. Functiile pentru monitorizarea gradului de oxigenare a sangelui sau pentru monitorizarea a peste 100 de moduri sportive sunt alte functii regasite in cadrul acestui smartwatch.

O alta functionalitate remarcabila este cea care permite rezistenta ceasului la scufundari de pana la 30 de metri adancime. Functia pentru monitorizarea ritmului cardiac sau cea pentru monitorizarea nivelului de stres vin sa completeze utilitatea acestui ceas pentru activitatea de zi cu zi. Nu in ultimul merita sa amintim functia pentru monitorizarea ciclului menstrual.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE