Tu știi ce-ți poate oferi un cazino online?

Autor: Ziarul Top

Avântul pe care l-a căpătat domeniul cazinourilor online a devenit o realitate indiscutabilă! Tot mai mulți jucători, noi sau cu experiență, au început să migreze din zona offline înspre cea digitală, convinși fiind că aici vor găsi mult mai multe posibilități de petrecere a timpului liber dar și câștiguri mai consistente.

În orice caz, site-urile care găzduiesc cazinouri online s-au înmulțit foarte mult în ultimii ani, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) eliberând anual zeci de licențe și autorizații de funcționare. Dar cum alegi un astfel de cazinou online? De unde pornești?

Specialiștii recomandă ca, înainte de a intra pe un atare site de profil, să vizitezi, în prealabil o platformă dedicată gamblerilor profesioniști, unde găsești atât informații detaliate despre cazinouri, cât și reguli de joc, strategii și ponturi de câștig. Una dintre aceste platforme, care este în același timp și una dintre cele mai reprezentative comunități de pariori din România este Jucătorul.ro. Aici găsești inclusiv informații despre ce înseamnă să joc în sistem Live. 

Dar iată principalele beneficii ale unui cazinou online: 

  1. Dealer real. Importanța dealerilor la jocurile de masă este una foarte mare. Crupierul are mai multe roluri, atunci când vine vorba despre gestionarea unor jocuri cu bile sau cu cărți. Denumirea de dealer provine din verbul “to deal“, care în limba engleză înseamnă “a împărți“.  

Cele mai citite articole

Așadar, dealerul este, în mod simplificat, “cel care împarte“ cărți și jetoane, însă misiunea sa este mult mai complexă. El se asigură că toate rundele se desfășoară prin respectarea regulilor și principiilor de joc. De asemenea, dealerul va întreține atmosfera de la masă și va răspunde tuturor întrebărilor pe care jucătorii i le adresează. Acesta este o persoană profesionistă, instruită în mod special pentru a putea să ofere pariorilor experiențe similare celor din marile săli de cazino din Europa de Vest sau America. 

  1. Sesiuni de joc simultane. Platforma online de jocuri de noroc oferă posibilitatea de a încerca mai multe versiuni de Ruletă și Blackjack. Dacă dorești să le încerci pe toate, ai posibilitatea de a le testa chiar în paralel. Asta deoarece există varianta de a te juca simultan, la mai multe mese. Totuși, pentru asta ai nevoie de o anumită experiență și atenție distributivă excelentă, altfel totul se poate transforma într-un eșec. 

Jocurile din secțiunea de Cazino Live se desfășoară cu dealeri reali și permit accesul tuturor jucătorilor care vor să se distreze. 

  1. Disponibilitate. O altă surpriză plăcută pentru cei care vor să se joace la Ruletă sau Blackjack online este posibilitatea de a face asta de oriunde și oricând. La un cazinou digital nu vei găsi niciodată ușa închisă! De asemenea, tot timpul va exista o masă de joc disponibilă unde te vei putea delecta singur ori împreună de alți prieteni sau chiar necunoscuți. Faptul că nu ești restricționat de un orar sau o locație, reprezintă un plus extraordinar pentru cei cu un program încărcat și care, cu greu, reușesc să-și facă o fereastră de repaos. 

O platformă de top dispune și de aplicație pentru telefoane mobile și tablete. Bineînțeles, ea poate fi accesată și cu ajutorul unui laptop sau computer. Indiferent de dispozitivul de pe care alegi să te joci, calitatea imaginii din jocuri, dar și a sunetului vor fi la un nivel foarte ridicat. 

Rezumând, dacă ești pasionat de jocuri de noroc sau doar vrei să testezi un anumit cazinou, ai toate motivele să încerci și tu experiența unuia online, în secțiunea de Live. Dealeri reali, posibilități multiple de joc, precum și șansa de a te juca de oriunde, oricând, sunt avantaje pe care le poți accesa chiar acum!

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE