Colectii de verighete la comanda in care vei gasi modelul potrivit

Autor: Vornisa Diana

Pregatirile pentru nunta sunt intotdeauna pline de emotii, iar viitorii miri incearca sa ia cele mai bune deciziii pentru ca ziua cea mare sa fie una fara de cusur. De la rochia de mireasa si pana la alegerea verighetelor sau a formatiei care va incanta invitatii, totul trebuie sa fie de exceptie pentru ca evenimentul sa se ridice la nivelul asteptarilor.

In general, femeile aloca un buget special rochiei de mireasa, aceasta fiind in centrul atentie in ziua nuntii. Cu toate acestea, nici verightele nu trebuie ignorate avand in vedere faptul ca vor ramane asezate pe deget pentru tot restul vietii. Daca in trecut, oamenii optau pentru un inel simplu din aur, acum tinerii prefera sa isi faca verighete la comanda pentru a se putea bucura astfel de un model unicat.

Verighetele simbolizeaza dragostea vesnica pe care mirele si mireasa o au unul fata de celalalt, dar si promisiunea pe care o fac in fata lui Dumnezeu de a ramane impreuna la bine si la rau pentru tot restul vietii. Verighetele sunt aseazate pe degetul inelar al mainii drepte fiind astfel in legatura directa cu inima.

Cele mai citite articole

Tipuri de verighete la comanda

  • Modelul clasic – realizat dintr-un material pretios precum aurul sau platina fara alte finisaje sau ornamente;
  • Modelul modern – cu un design elegant si usor nonconformist, aceste verighete sunt incrustate cu pietre si au dintre cele mai diverse modele;
  • Modelul vintage – este perfect pentru tinerii conservatori care nu vor sa epateze cu bijuteriile lor;
  • Modelul artistic – iese in evidenta datorita formei

Verighetele sunt realizate in mod manual de catre cunoscutul artizan Daniel Teashala care pune pasiune in tot ceea ce produce. Bijuteriile sunt atent lucrate, iar modelele sunt inpirate din diverse motive traditionale ceea ce le ofera un farmec aparte.

Materialele folosite pentru realizarea bijuteriilor sunt unele de cea mai buna calitate. In plus, verighetele pot fi impodobite cu pietre pretioase asa cum sunt diamantele pentru un plus de stralucire. Acestea pot fi aplica fie doar verighetei viitoarei mirese, fie ambelor verighete in functie de preferintele clientilor. Rezultatul final este unul cu adevarat spectaculos, iar clientii s-au declarat mai mult decat multumiti.

Clientii pot achizitiona modelele expuse in magazin, dar isi pot realiza chiar si verighete la comanda daca vor ca bijuteriile lor sa fie unicat. Tinerii sunt invitati in showroom pentru a avea o discutie cu mesterul artizan in urma careia acesta sa inteleaga intregul concept si sa schiteze un model. Viitorii miri pot veni inclusiv cu modelul lor in cazul in care au vazut o pereche de verighete care le-a ramas in minte. Verighetele se pot grava pe interior cu elemente semnificative pentru fiecare cuplu in parte; de la data nuntii si pana la formele de alint folosite, imaginatia indragostitilor este infinita.

Pe langa acest serviciu, magazinul Zehava le ofera clientilor posibilitatea de redimensionare a bijuteriilor, de reconstructie in cazul deteriorarii sau de adaugare a unor pietre pretioase. Diamantele sunt insotite de un certificate de autenticitate pentru a garanta calitatea, dar mai ales provenienta sa. Vor fi intotdeauna alese zone fara conflicte unde extractia de pietre pretioase se realizeaza fara probleme.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE