Ascensoare pentru locuințe rezidențiale – 4 beneficii pe care le oferă într-un spațiu locuibil

Autor: Vornisa Diana

Să ai un lift în propria locuință poate fi considerat mult mai ușor un capriciu decât un lucru extrem de util pentru toți membrii familiei, doar pentru simplul motiv ca ascensoarele și spațiile personale se întâlnesc destul de rar sub același acoperiș.

Dar pentru că acum, a instala un ascensor într-o locuință este mai simplu ca niciodată, vrem să îți povestim mai multe despre beneficiile pe care un astfel de sistem de transport le oferă celor dragi. Integrat corespunzător în decorul unei locuințe, un ascensor modern oferă un plus de rafinament și bun gust în imaginea de ansamblu, iar utilitatea sa îl transformă într-un produs extrem de versatil.

Așadar, haide să discutăm pe larg despre beneficiile unui ascensor într-o locuință personală:

Libertate mai bună de mișcare între etajele imobilului

Nu trebuie să urci pe scări până la mansarda casei în care stai, doar pentru că ți-ai uitat acolo telefonul mobil. Un lift instalat în spațiul imobilului respectiv te duce și te readuce rapid la parter, atunci când timpul nu este de partea ta.

Plus că se dovedește a fi extrem de util în cazul în care oboseala lovește puternic în puterea de deplasare, iar tu nu știi cum să faci să ajungi mai repede în camera ta, pentru un somn bun. Așa că iată un prim motiv pentru care să iei în calcul instalarea unui ascensor în propria locuință, ce ține strict de utilitatea sa în viața de zi cu zi a întregii tale familii.

Manevrabilitate sporită în cazul corpurilor voluminoase

Nu trebuie să mobilizezi o echipă întreagă de oameni pentru a transporta o masă sau o bicicletă medicinală de la un etaj la altul al casei. Un ascensor pentru casă îți rezolvă rapid această problemă, transportând în cel mai rapid și sigur mod posibil absolut orice corp voluminos. Iar cel mai plăcut lucru în toată această ecuație este că poți ține ocupat liftul cât vrei tu, pentru că doar tu îl utilizezi după bunul plac, fără să deranjezi absolut niciun vecin cu acțiunile pe care le faci.

Ajutor de mare preț pentru persoanele cu dizabilități

Cabina unui ascensor modern este suficient de spațioasă, astfel încât să asigure confort și libertate de mișcare pentru persoanele care se confruntă cu dificultăți de deplasare. Deschiderea mare a ușilor și oprirea exactă la nivelul acestora permite o trecere fără o probleme din spațiul liftului în spațiul casei și invers. Pentru că o firmă de ascensoare foarte bună îți permite personalizarea liftului după bunul plac, poți alege exact finisajele pe care dorești, astfel încât accesibilitatea și transportul persoanelor cu dizabilități să nu reprezintă o piedică de netrecut.

Eficiență energetică ridicată pentru facturi mici la curent

Dacă locuința ta nu dispune de un sistem de curent trifazat, asta nu înseamnă că nu te poți bucura de un ascensor pentru persoane eficient din punct de vedere al consumului de energie electrică. O firmă de ascensoare cu servicii și produse de top iți permite instalarea unui lift pentru casă pe curent monofazic la 220 V, cu un consum de energie redus, fie în sistem electric, fie în sistem hidraulic. Facturile la furnizorul de curent electric sunt mult mai mici atunci când liftul tău personal dispune de:

  • Iluminare inteligentă (becuri LED în cabina ascensorului);

  • Sistem de gestionare pentru ascensorul în așteptare;

  • Echipament inteligent de recuperare a energiei electrice.

MP IFMA, cea mai bună soluție pe care o ai la dispoziție, atunci când cauți firme de ascensoare in Bucuresti, îți poate oferi oricând ascensorul perfect pentru nevoile tale casnice. Chiar dacă locuința ta nu dispune în acest moment de ascensor, asta nu înseamnă că nu poți avea unul. Pe lângă faptul că instalarea unui lift pentru persoane îmbunătățește simțitor calitatea vieții pentru întreaga ta familie, valoarea locuinței va crește peste noapte, iar utilitatea acestuia se va dovedi chiar de la primele utilizări.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE