Business Challenge 2019, Bucuresti: „It’s all about Success and Failure, but most of all it’s about not giving up!

Autor: Ziarul Top

Business Challenge 2019, Bucuresti: „It’s all about Success and Failure, but most of all it’s about not giving up!

Pe 18 octombrie 2019, BusinessMark va invita la BUSINESS CHALLENGE 2019, eveniment ce va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Ajunsa la a saptea editie, conferinta, dedicata antreprenorilor si managerilor din cadrul companiilor medii si mici, isi propune sa abordeze problemele specifice cu care ei se confrunta, dar si sa evidentieze potentialul imens ce sta in spatele business-urilor puse in miscare de mintile agile si creative.

Aveti ocazia sa va conectati cu alti peste 100 de partcipanti si speakeri, cu care sa discutati despre cum puteti face fata cu brio provocarilor din acest domeniu.

Take the challenge! Printre speakerii ce vor fi prezenti la eveniment se numara:

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

● IOAN COCAN, Managing Partner, Tremend;
● MARIANA CONSTANTINESCU-BRADESCU, Managing Partner & Co-Founder, Rock Star Construct – detinator al brandului PIATRAONLINE;
● ADRIAN COCAN, Manager, Laptaria cu Caimac;
● ION MATEI DUMITRESCU, Angel investor, Vice President Techangels Romania, Acceleration Expert Investment Ready Program Vienna;
● ALINA DONICI, Managing Partner, Artesana;
● NICOLETA CHIRICA, Founder si designer, IUTTA;

● STELA ANDREI, Director, People Advisory Services, EY Romania;
● MIHAI ZANT, Business Coach, HUMANISTIC
● CALIN PASCU, Fondator & Manager General, Agentia de Print.

Ei vor veni cu raspunsuri la intrebari ce sunt pe buzele tuturor antreprenorilor:

● Care este factorul ce aduce succesul in business?
● La ce cocktail de factori ne gandim atunci cand ne imaginam succesul?
● Este bine sa ne asumam riscuri si din ce punct devine periculoasa o astfel de abordare?
● Ce complicatii poate produce o dezvoltare de tip „fast growing” si cum putem veni in intampinarea lor?
● Cum investim inteligent in tehnologie pentru optimizare operationala, inovare si pozitionare pe pietele locale si internationale?
● Provocarile in business nu sunt putine, iar jocul devine cu atat mai complicat atunci cand discutam despre start-up-uri, IMM-uri si initiative antreprenoriale.

Mark your B2B opportunity, alaturi de BusinessMark. Mai multe detalii despre conferinta BUSINESS CHALLENGE 2019, modalitatea de inscriere si principalele teme de discutie, puteti afla AICI.

Cele mai citite articole

Eveniment organizat de BusinessMark, sustinut de: EY Romania, CEC Bank, A&M International.

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM.

Cu sustinerea: CCIFER – Camera Franceza de Comert si Industrie din Romania, CCIRI – Camera de Comert si Industrie Romania Israel, BCCBR – Billateral Chamber of Cmmerce Bulgaria-Romania, BRCC – British Romanian Chamber of Commerce.

Parterneri media: Ziare.com, Business24, DeBizz, Transilvania Business, Financial Market, Administratie.ro, Global Manager, MATEK, Curierul National, Jurnalul de Afaceri, SpatiulConstruit.ro, Portal Management, Business Press, Antreprenor in Romania, PRbox.ro, Rbe Connect, PRwave, Financiarul.ro, MoneyBuzz, Revista Bulevard, Manager Express, Social Media Romania, Market Watch, DepozitInfo.ro, BirouInfo.ro, InTurda.ro, InfoOradea.ro, Clujul de Buzunar, Monitorul de Fagaras, Cargo Magazin.

***

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem sa oferim mediului de afaceri romanesc un spatiu profesionist de discutii si networking.

Combinand metode de comunicare si business matchmaking, oferim partenerilor nostri modele de dezvoltare complexe, conectandu-i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE