Coronavirus: Apple isi inchide toate magazinele din afara Chinei pana pe 27 martie

Autor: Ziarul Top

Apple isi va inchide temporar toate magazinele din afara Chinei pana pe 27 martie, iar toti angajatii sai vor lucra de la distanta intr-un efort de a reduce raspandirea noului coronavirus, a anuntat sambata directorul companiei, Tim Cook.

Intr-o scrisoare postata pe site-ul companiei, CEO-ul Apple a spus ca „cel mai eficient mod de a reduce riscul de transmitere a virusului este reducerea densitatii si maximizarea distantarii sociale”.

Apple are 460 de magazine in toata lumea exceptandu-le pe cele din China, din care 270 doar in Statele Unite. Compania va continua sa-si plateasca normal angajatii din magazinele inchise.

Cook a mai anuntat intr-un tweet ca Apple va dona 15 milioane de dolari pentru lupta impotriva COVID-19, transmite Bloomberg.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

In ceea ce priveste angajatii care au o activitate care necesita prezenta la fata locului, trebuie sa isi maximizeze spatiul personal.

Cele mai citite articole

Tim Cook si-a incheiat postarea multumind „primilor eroi respondenti, medici, asistente, cercetatori, experti in sanatate publica si functionari publici”, care fac eforturi mari in lupta impotriva pandemiei.

Compania tehnologica din SUA, Apple, a fost afectata de inchiderea fabricilor din Asia, principala sa sursa de aprovizionare fiind China. De asemenea, compania a dezvaluit public problemele financiare produse de coronavirus.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre epidemia de coronavirus si masurile luate de autoritati

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE