Cuc spune ca pana in 15 mai va fi gata noul studiu de fezabilitate pentru Autostrada Unirii

Autor: Ziarul Top

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, sambata, la Iasi, ca in urmatoarele trei saptamani va fi refacut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care leaga Modova de Transilvania.

„Avem (termen – n.r.) 15 mai – cele doua tronsoane Targu Mures – Ditrau – Targu Neamt, pentru desemnarea castigatorilor pentru revizuirea studiului de fezabilitate. (…) Domnul Ghizdeanu (Ion Ghizdeanu – n.r. presedintele Comisiei Nationale de Strategie si Prognoze) si-a luat angajamentul sa lanseze procedura pentru tronsonul Targu Neamt – Iasi. (…) Pana in 30 iunie lansam proiectarea si executia pentru tronsonul de Autostrada Iasi – Ungheni, inclusiv podul peste Prut”, a spus Razvan Cuc, la Iasi, unde se desfasoara alegerile pentru organizatia locala a PSD.

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, anul trecut, in 7 noiembrie, proiectul de lege privind aprobarea executarii obiectivului de investitii Autostrada Iasi – Targu Mures, denumita „Autostrada Unirii”, ce urmeaza a fi finantata de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Cele mai citite articole

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE