Cum alegi cea mai bună tablă magnetică în 2020?

Autor: Ziarul Top

Cum alegi cea mai bună tablă magnetică în 2020?

Tabla magnetică este un subiect de mare actualitate acum, în toamna lui 2020, când se pare că vom face școala online și vom munci tot mai mult de la distanță. Categoric, acest obiect de afișaj este un element care va face ca organizarea mediului tău de acasă să fie și mai propice învățării sau activității.

De ce o tablă magnetică?

Chiar dacă laptopul sau tableta electronică rămân de bază, tot ai nevoie să scrii anumite lucruri pe ceva. De ce să nu faci asta pe un panou special, ușor de șters la final? Economisești hârtia care, probabil ai observat, devine din ce în ce mai scumpă.

Tablele magnetice sunt atât de îndrăgite de oamenii de toate vârstele deoarece combină în chip fericit funcția unui magnet cu cea de scriere cu un marker. Versatilitatea este extrem de căutată în prezent la toate obiectele pe care le utilizăm, pentru că așa economisim spațiu și bani.

Mai mult decât atât. Oricine iubește să țină totul organizat, chiar dacă nu este în zodia Fecioarei (!!!), știe că este foarte greu să faci acest lucru, mai ales când vine vorba de hârtii, fotografii și mesaje de zi cu zi. Din acest motiv, tabla magnetică joacă un rol esențial în menținerea ordinii. Păstrează totul la loc și într-un mod decorativ. Absolut Office are soluția ieftină pentru tine! O tablă magnetică!

Când vine vorba de decorarea casei sau a spațiului nostru de lucru, de făcut sau predat cursuri online, de multe ori micile detalii contează pentru a menține totul organizat. Unul dintre elementele perfecte pentru a ajuta la avea controlului este magica tablă magnetică.

Cu toate acestea, ca orice piesă pentru casă, poate fi puțin dificil de ales. O tablă magnetică poate să fie pusă în camera copilului, biroul de lucru, bucătărie, chiar și în hol sau garaj. După nevoie. Prin urmare, este bine ca să ai toate datele necesare pentru a putea face achiziția corectă online de la Absolut Office.

Ce este o tablă magnetică? Avantaje și dezavantaje

O tablă magnetică este o modalitate excelentă de a păstra la îndemână, într-un loc vizibil, toate informațiile de care ai nevoie la un anumit moment dat. Tocmai de aceea este un mijloc de afișaj folosit pe scară largă nu numai în sălile de clasă pentru a afișa material educațional, ci și pentru uz profesional și personal.

Datorită bazei sale metalice, pe lângă scriere sau desenat cu markerele speciale divers colorate, pe ea se pot atașa cu ajutorul unor mici magneți fără probleme și diverse tipuri de notițe, inclusiv fotografii. Este un soi de ușă de frigider ceva mai specială, dacă vreți o comparație mai insolită.

Beneficii pe scurt:

●  Excelentă pentru organizare;

●  O modalitate de a expune inedit fotografii de familie;

●  Ajută la amintirea sarcinilor zilnice;

Cele mai citite articole

●  Este o piesă de decor atractivă.

Dezavantaje pe scurt:

●  Este nevoie de spațiu pentru a o monta pe perete;

●  Trebuie achiziționate markere speciale pentru a scrie și desena pe ea;

●  Unele modele de table magnetice pot fi scumpe.

Avantajul major al unei table magnetice este acela că se poate agăța pe perete, ca un tablou, fapt care ajută la economisirea spațiului și la menținerea ordinii la locul de învățare sau muncă.

În plus, este o piesă de decor excelentă care poate adăuga un plus de stil modern biroului, livingului, holului sau chiar bucătăriei. Poate servi chiar și drept obiect de afișaj pentru fotografiile de familie. Dacă are și o ramă drăguță, succesul plăcii este asigurat!

Dezavantajul principal al unei plăci magnetice este unul minor: va trebui găsit un spațiu adecvat pentru a o agăța de perete și să fie găurit pentru o fixare sigură.

Tablă magnetică sau panou de plută?

Aceasta este una dintre cele mai mari întrebări atunci când vrei ca să alegi un panou de  afișaj pentru acasă sau la serviciu. Explicația? Cele două tipuri de produse de birotică sunt foarte prezente pe piață, fiecare având avantajele și dezavantajele sale.

Tabla magnetică, de exemplu, are avantajul de a fi durabilă, deoarece este fabricată din metal, în timp ce panoul de plută este mai predispus la uzură în timp. Pentru copii, categoric o tablă magnetică este alegerea cea mai bună.

Dezavantajul tablei magnetice luată pentru jobul de acasă este prețul. Dar merită să faci efortul acesta, chiar dacă modelele de tablă magnetică sunt de obicei puțin mai scumpe în comparație cu panourile de plută.

De asemenea, diferă foarte mult atunci când vine vorba de greutate. Tabla  magnetică este de obicei mai grea, datorită materialului din care este realizată. Pluta, pe de altă parte, poate fi foarte ușoară, mai ales atunci când nu are nicio acoperire pe spate. Dar se deteriorează și rapid, mai ales când se prind de ea documente, poze cu pioneze sau chiar cu scotch. Pe ea nu se poate scrie direct, nici nu se poate șterge cu un burete ori chiar cu o lavetă.

Poate că pluta oferă o senzație de căldură ceva mai mare, dar ca rezistență, fiabilitate, modernitate, tabla magnetică este mult mai bună.

În concluzie, alege de la Absolut Office tabla magnetică de care ai nevoie, pentru că o asemenea investiție pe termen lung este mai presus de orice îndoială!

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE