Cum se aleg corect rochiile pentru ocazie?

Autor: Vornisa Diana

Este din nou momentul acela din an : sezonul de nunta! Pentru persoanele care sunt una dintre putinele domnisoare norocoase carora le-a fost incredintata onoarea de a fi o domnisoara de onoare si momentul de a alege dintr-o gama variata de rochii ieftine a venit. Nu este un motiv de ingrijorare pentru ca acest articol ofera cele mai bune idei despre rochii formale multifunctionale, pentru domnisoare de onoare stralucitoare si in trend!

Gama variata de rochii ieftine – alegerea rochiei pentru domnisoare de onoare

A fi o domnisoara de onoare este o experienta foarte distractiva si de cele mai multe ori acesteia i se dau multe responsabilitati. In mod traditional, miresele aleg si rochiile domnisoarelor de onoare dar asta nu inseamna ca nu ar trebui ca rochia sa ii placa si domnisoarei, chiar daca gusturile nu sunt intotdeauna aceleasi. Dar, in zilele noastre, miresele tind sa ofere doamnelor o schema de culori si sa-si lase domnisoarele de onoare, sa-si aleaga singure modelele rochii.

Adesea, domnisoarele de onoare isi vor plati hainele din buzunarul lor (sau poate vor plati o contributie), putand sa poarte aceste rochii si pe viitor (la alte evenimente, etc.). Aceasta tendinta de cumparare s-a nascut cel mai probabil in urma recesiunii si datorita faptului ca toata lumea trebuie sa-si aloce atent bugetul, pentru astfel de ocazii. Avantajul este ca aceste articole vestimentare, pot fi purtate in mai multe ocazii, dupa terminarea evenimentului pentru care au fost cumparate. Din fericire pe piata exista o gama variata de rochii ieftine.

Rochia „Sweetheart”

Cele mai citite articole

O rochie superba, roz pal, este perfecta pentru o domnisoara de onoare. Este foarte draguta, cu decupajul fluture pe spate si are un bust captusit care va oferi un plus de sprijin si securitate. In plus, are o fusta ce se imbina perfect cu partea superioara, realizata dintr-un material stereotip pentru rochiile domnisoarelor de onoare: tul.

Rochia “Sunshine Yellow”

Galbenul este o culoare foarte vie, ce denota fericire. Dupa parerea specialistilor, este o alegere minunata pentru o nunta. In revistele speciale pentru nunti se poate vedea si acest lucru. Schema de culori aleasa este galben solar, iar domnisoarele de onoare au buchete frumoase de floarea-soarelui, ce incadreaza perfect articolul vestimentar.

Sfaturi pentru alegerea unei rochii pentru o onomastica

Rochiile pentru evenimentele cum sunt zilele de nastere nu trebuie sa fie la fel de elegante cum sunt cele pentru nunti sau cele anterior mentionate pentru domnisoarele de onoare. In functie de locatia in care are loc masa festiva sau petrecerea rochia poate sa fie mai mult sau mai putin eleganta.

Rochiile ample sunt o exagerare la astfel de evenimente insa daca este vorba de exemplu de un majorat sau de o petrecere tematica, si chiar de simularea unui bal de epoca sau de o petrecere pretentioasa atunci rochiile similare cu cele ale domnisoarelor de onoare pot fi cea mai buna solutie.

Recomandarea este sa se tina de fiecare data cont de tipul de petrecere, de specificul acesteia si in general de tot ce tine de amenajarile de pa petrecere, si nu in ultimul rand de ora.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE