Dacă vrei echipamente frigorifice performante, alege întotdeauna cu încredere TC Romania!

Autor: Vornisa Diana

TC Romania este o companie autohtonă cu largă popularitate în rândul profesioniștilor care activează în domenii unde sunt necesare echipamente și sisteme complexe de producere a frigului.

Cu o experiență îndelungată în privința: vânzării și service-ului de dotări profesionale frigorifice calitative, reprezintă un partener de nădejde pentru orice antreprenor ce are nevoie de asemenea produse speciale de refrigerare și congelare.

TC Romania oferă produse și servicii de înaltă calitate pentru firme pe întreg teritoriul țării

În afară de echipamente frigorifice, mai se pot comanda de la ei și produse de catering performante, precum și echipamente de aer condiționat, încălzire și ventilație pentru agenții economici interesați.

Beneficiarii sunt invitați ca să viziteze și showroom-ul foarte extins, unde se pot întâlni cu profesioniștii TC Romania care le pot face la cerere niște recomandări extrem de utile legate de cele mai bune achizițiile, în raport de nevoile lor specifice.

Prețurile corecte, accesibile chiar și firmelor mici și mijlocii, fac echipamentele de refrigerare și congelare comercializate de compania menționată cea mai bună variantă pentru niște dotări deosebite.

Inițial, TC Romania a fost cunoscută mai ales pentru activitatea de furnizare de produse și servicii de mentenanță în domeniul   electrotehnicii de refrigerare și congelare.

Ulterior, și-a diversificat paleta de mărfuri pe care le comercializează, mai ales agenții economici horeca fiind pe deplin încântați de acest lucru.

Compania are ca deziderat încheierea de parteneriate desfășurate pe termen lung, iar numeroșii clienți care au rămas fideli acestui furnizor demonstrează că activitatea desfășurată a fost în armonie cu ceea ce aceștia doreau.

Service-ul garanție și post-garanție extrem de prompt și performant este unul din argumentele puternice care i-a determinat pe mulți clienți ca să rămână alături de TC Romania.

Dacă ar fi să ne referim doar la produsele de depozitare, conservare și etalare în frig, trebuie să subliniem cu putere faptul că echipamentele frigorifice comercializate aici nu doar că oferă un randament superior dotărilor din generații mai vechi, iar temperaturile pot ca să fie reglate cu un grad de finețe deosebit, dar îi ajută implicit pe aceia ce le-au achiziționat ca să facă importante economii privind cantitatea de energie electrică pe care o consumă lunar.

Dacă sunt corect utilizate de către personal, ele pot să permită creșterea profitului firmei respective rapid și vizibil, concomitent cu reducerea costurilor inerente activității economice desfășurate.

În plus, mai există și satisfacția morală a antreprenorului și a angajaților că reduc gradul de poluare al mediului, deoarece agenții frigorifici nou utilizați sunt mai puțin periculoși decât înaintașii lor, lucru extrem de important pentru limitarea pe cât posibil a efectului de seră.

Dotarea firmelor în așa fel încât ele să se înscrie pe linia dezvoltării durabile este de dorit și, din fericire, tot mai mulți agenți economici români sunt de acord cu acest mod de a face business la ora actuală.

ARTICOLE RELEVANTE

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!