FOTO | O taximetristă româncă din Spania a fost strangulată și incendiată de doi clienți. Cum a reușit să scape cu viață

Autor: Ziarul Top

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, atunci când doi tineri s-au urcat în taxiul româncei și i-au cerut să-i ducă pe o stradă din cartierul Viono. Ajunși la destinație, cei doi au tăbărât pe ea și au încercat s-o asfixieze. Unul dintre ei i-a dat foc părului cu o brichetă, a notat site-ul stiridiaspora.ro

„Am observat că sunt nervoși”

Ani a reușit se declanșeze butonul de panică ce echipează mașina. Acest buton declanșează o sirenă puternică. Totodată, ea a claxonat puternic pentru a atrage atenția trecătorilor. Cei doi s-au speriat și s-au făcut nevăzuți.

„Am observat de la început că sunt nervoși. M-am uitat la ei în oglinda retrovizoare și m-am temut de ce e cel mai rău, pentru că păreau puși pe rele. Am fost la un pas să leșin, atât de tare m-a strâns de gât, dar am reușit să scap. Butonul de siguranță mi-a salvat viața, pentru că cei doi s-au speriat”, a declarat Ani Voinea pentru lavozdegalicia.es.

Cele mai citite articole

FOTO: lavozdegalizia.es


COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

Citește mai multe despre Spania și taxi pe Libertatea.

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE