Introduce of freebuds4

Autor: Ziarul Top

IATĂ TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE ANULAREA ZGOMOTULUI ACTIV: DE CE UTILIZATORII DE CĂȘTI AURICULARE IUBESC ACEASTĂ CARACTERISTICĂ?

Fie că ne uităm la filme, ascultăm muzica noastră preferată, apelăm colegii noștri, sau ascultăm un podcast pe telefonul nostru inteligent, nimic nu bate experiența suprarealistă oferită atunci când ascultăm cu ajutorul căștilor auriculare fără fir, cum ar fi freebuds4. Acestea permit un sistem de sunet surround perfect, într-un design minimalist, care se potrivesc perfect urechilor de orice dimensiune. Vă oferă o experiență mai apropiată cu ceea ce ascultați. Dar de ce au devenit căștile auriculare sau căștile fără fir o tendință și de un mare interes în zilele noastre?

Conform articolului 2021 din News Beezer, un sondaj social media online realizat de Huawei Consumer Business Group, împreună cu ajutorul Mind Architect, s-a aflat că din 1.100 de respondenți care utilizează căști wireless, aproape șapte din zece preferă să asculte pe deplin prin căștile auriculare sau căști. Un alt rezultat afirmă că doi din zece respondenți doresc doar să acorde atenție altor lucruri din împrejurimile lor.

52% dintre acești utilizatori preferă să asculte muzică, audiobook-uri sau podcast-uri în confortul caselor lor. Ei cred că îi ajută să fie atenți asupra ceea ce fac, în timp ce ceilalți 48% ascultă doar la cele trei menționate mai devreme atunci când se deplasează într-un alt loc. Cu toate datele și statisticile prezentate mai sus, nu mai este o surpriză de ce căștile auriculare pentru telefon fără fir – în comparație cu un film –- sunt un blockbuster.

Cu toate acestea, nu putem evita zgomotele exterioare pe care le auzim nu doar o singură dată, ci de mai multe ori în experiența noastră generală de ascultare, fie că vorbim cu prietenii noștri despre celebrități sau vorbim despre cele mai recente filme. Acesta este motivul pentru care freebuds4 și-a actualizat confortul de utilizare și performanța pe care o oferă, în special cu privire la Anularea Activă a Zgomotului sau ANC. Sa parcurgem ce este ANC.

CE ESTE ANULAREA ZGOMOTULUI ACTIV SAU ANC?

Imaginează-ți că ești într-o călătorie, și auzi discuțiile oamenilor din jurul tău, lătratul câinilor, și volumele suprapuse de muzică în jurul tău – acest scenariu te face să crești volumul căștilor auriculare. Totuși, există și un pericol atunci când auzi niveluri ridicate de sunet în urechi. Este un asalt total asupra senzației tale auditive. Aici intervine Anularea Activă a Zgomotului (ANC).

Căștile cu ANC acționează ca o barieră de sunet, redând undele sonore înapoi în comparație cu undele sonore. Sunetul este produs de undele de aer presurizate. Microfonul procesează sunetul ambiental preluat, estimând intensitatea și frecvența sunetului, iar driverele căștilor generează unde de sunet în afara fazei.

Ca urmare a celor două unde de sunet procesate și create de căști, rezultatul vă permite să auziți numai muzica pe care o ascultați, ignorând orice perturbații ambientale. Cu toate acestea, eficiența ANC depinde în mod constant de zgomotele pe care le auzi în jurul tău. Este posibil să puteți elimina sunetul avionului. Cu toate acestea, este posibil să nu puteți șterge complet sunetul unui copil suferind în interior.

CARE SUNT AVANTAJELE ȘI DEZAVANTAJELE UNEI ANULĂRI ACTIVE A ZGOMOTULUI?

Este posibil să fi avut deja o idee despre beneficiile ANC de mai sus, dar este mai de preferat să aveți un rezumat al punctelor pro și contra, astfel încât să fiți conștient, direcționat, mai puțin naiv, și pregătit atunci când sunteți gata să folosiți un astfel de produs cu caracteristica menționată mai sus. În primul rând, să ne uităm la avantajele sale.

Cele mai citite articole

1. Vă accentuează atenția. Deveniți mai productiv la ceea ce lucrați atunci când utilizați ANC. Potrivit psihologului Nick Perham, zgomotele puternice afectează frecvent performanța cognitivă. Un sunet dureros sau enervant reduce capacitatea noastră de a absorbi informații sau de a face activități fundamentale, cum ar fi calcule matematice simple.

2. Acesta oferă o experiență audio excelentă de divertisment. Cu ajutorul ANC, puteți efectua sarcinile fără a fi deranjat de motoare zgomotoase și activități de construcție neplăcute care se întâmplă în jurul dumneavoastră. Toate aceste sunete nocive dispar, permițându-vă să vă concentrați pe muzică.

3. Conversații consecvente cu colegii. Nu este enervant să vorbiți cu cineva atunci când există atât de multe zgomote nedorite în jur formând astfel o barieră în fluxul de comunicare? Există o probabilitate mai bună de a încheia conversația, găsirea de spații liniștite pentru a continua discuția, și susținerea dialogului. Nu trebuie să vă mutați înainte de a răspunde la telefon dacă utilizați ANC.

4. Este benefic pentru sănătatea oamenilor. Da. Ați citit corect acest lucru. ANC reduce probabilitatea de a dezvolta probleme de sănătate, cum ar fi privarea de somn, pierderea auzului, tinitus, și așa mai departe.

CARE SUNT DEZAVANTAJELE UNEI ANULĂRI ACTIVE A ZGOMOTULUI?

1. Este scump. Căștile cu ANC, fie că sunt fără fir sau cu fir, sunt uneori mai costisitoare decât cele obișnuite. Cu toate acestea, după cum afirmă vechea zicală, obțineți ceea ce ați plătit. Nu veți obține nici o remușcare după ce le-ați cumpărat la prețul lor.

2. Este posibil să nu aveți idee despre ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Când ascultați muzica preferată, este mai probabil să fiți inconștient de mediul înconjurător. Când traversați un drum, puteți fi claxonat de vehicule sau lovit de un șofer neglijent — și acesta este doar scenariul cel mai rău. Prin urmare, este mult mai preferabil să ascultați doar când nu mergeți undeva, stând și relaxându-vă într-un loc liniștit.

3. Este o metodă de transmitere bacteriană. Gadgetul pe care îl utilizați are o posibilitate mai mare de răspândire a unor astfel de infecții, mai ales dacă este mutat de la un utilizator la altul. Ștergeți-l după fiecare utilizare, și după ce o altă persoană l-a folosit, cu șervețele sau cu un prosop pulverizat cu alcool.

Este uimitor cât de departe tehnologia a progresat în furnizarea de utilizare plăcută, perfectă în orice dispozitiv, în special căști auriculare fără fir, cum ar fi freebuds4. Vă aflați întotdeauna în lume pe baza a ceea ce ascultați, datorită experienței sale de sunet de ultimă generație. Este o alternativă ieftină, cu o excelentă Anulare Activă a Zgomotului. De la design, confort și viață, puteți profita la maximum de ziua dvs.

Acesta devine o parte din lista de rezolvat a tuturor, ca urmare a pachetului său fantastic. Dacă sunteți aproape de un magazin Huawei, căutați FreeBuds 4i și duceți experiența de ascultare îmbogățită la nivelul următor!

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE