Cabina de dus pentru baia ta functionala

Autor: Ziarul Top

Cabina de dus pentru baia ta functionala

Cu toţii ne dorim confort maxim în baie, deoarece procedurile de apă nu sunt doar igienă, ci şi relaxare psihologică şi emoţională. Dușurile cu efect de ploaie sunt la modă în designul băii. Cum funcționează cabina dus și care sunt avantajele acesteia? Economisirea spațiului atunci când amplasezi o cabină de duș este evidentă. 

Dar multe opțiuni moderne au un format extins – aproximativ 120×90 cm și de fapt ocupă la fel de mult spațiu ca un duş standard. Alegând o cabină de dus mai mare, se obţine un nivel foarte ridicat de confort. O cabină de duș cu o cadă în aceeași baie arată grozav, dacă există suficient spațiu. 

Apoi, de fiecare dată, vei putea decide singur ce proceduri SPA să efectuezi. Acest format necesită o suprafață de 6 mp. Pereții despărțitori de duș din sticlă adaugă întotdeauna interiorului un efect lucios și uneori chiar plin de farmec. Prin urmare, sunt foarte decorative în multe stiluri, cum ar fi Art Deco, Neoclasicism și Minimalism.

Cabina de dus clasica

Când vorbim de o cabină de duș clasică, ne referim la un compartiment de duș ai cărui pereți singuri nu cuprind complet zona de duș. Sunt întotdeauna montate pe unul sau mai mulți pereți existenți. În plus, componentele individuale ale întregii cabine de duș – adică peretele despărțitor din sticlă în sine, cădița de duș și armătura uneori nu sunt vândute împreună ca set, ci sunt asamblate individual de către client, în funcție de gustul său. 

Cele mai citite articole

Acest lucru are ca rezultat multe opțiuni de design: fie ca un duș cu intrare în colț sau un sfert de cerc, cabină în U etc. Există nenumărate variante și opțiuni de combinare pentru fiecare baie și fiecare buget. 

O cabină de dus completă își merita numele. În cabina de dus completă toate componentele sunt combinate ca un set şi odată cu achiziția primeşti o cabină de duș completă. Cel mai mare avantaj al acestui tip de cabină de duș este că toate elementele se potrivesc perfect. Costurile pentru cabină de dus completa sunt de obicei mai mici faţă de varianta clasică, în funcţie de situaţia de instalare. Poţi cumpăra o cabină de dus pentru noua ta baie în magazinul online rominox.ro. 

Ce tip de cabină se potrivește cerințelor tale?

În primul rând, ar trebui să ştii cât de des doreşti să utilizezi viitoarea cabină de duș. Deoarece cabina de duș clasică este cea mai stabilă și mai durabilă dintre toate tipurile de cabine de dus, cu siguranță ar trebui să fie preferată în baia principală. 

Cabina clasică este, de asemenea, în mare parte mai ușor de curățat și permite intrarea fără bariere (în funcție de model și de dimensiunea băii). O cabină de duș este o zonă de duș deschisă în care pereții sau suprafețele de sticlă autoportante servesc drept protecție împotriva stropilor. 

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE