Modul inedit prin care o austriacă a scăpat de un bărbat care o răpise și voia să o omoare

Autor: Ziarul Top

Modul inedit prin care o austriacă a scăpat de un bărbat care o răpise și voia să o omoare

Tânăra de 27 de ani, Nathalie Birli, era ciclistă profesionistă și în urmă cu câteva zile se antrena într-o zonă rurală din afara oraşului Graz când a fost lovită de o mașină.

În urma accidentului, şi-a rupt o mâna, iar agresorul a lăsat-o inconştientă lovind-o cu un lemn, după care a transportat-o într-o casă izolată.

„M-am trezit dezbrăcată şi legată într-un fotoliu, într-o casă veche”, a povestit tânăra ziarului Kronen Zeitung, preluat de agențiile internaționale.

Agresorul a forţat-o să bea alcool şi a încercat apoi să o înece într-o cadă cu apă rece, dar tânăra spune că a reuşit totuşi să-l înduplece pe criminal, lăudându-l pentru numeroasele orhidee pe care le avea în casă.

„Plin de ură la început, el a devenit brusc simpatic cu mine”, mărturisindu-şi pasiunea pentru grădinărit şi orhidee şi povestindu-mi despre copilăria lui dificilă, a adăugat fata.

Cele mai citite articole

Ea a reuşit până la urmă să-l convingă să o elibereze şi chiar să o conducă până acasă, scrie Agerpres citând AFP.

Analizarea datelor GPS i-a îndrumat repede pe anchetatori la domiciliul suspectului care a fost arestat, a precizat poliţia.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani şi suferind de tulburări psihice, a fost încarcerat.

Citeşte şi:

10 lucruri care nu s-au văzut în cazul Caracal. Familia, vecinii și Poliția l-au îngăduit pe Dincă până când el a devenit un asasin multiplu!

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE