Posibil atac în California. Șoferul unei mașini a lovit opt trecători |VIDEO

Autor: Ziarul Top

Posibil atac în California. Șoferul unei mașini a lovit opt trecători |VIDEO

Incidentul s-a produs marţi seară în Sunnyvale. Poliţia a fost chemată la locul incidentului la ora locală 18.40, a declarat căpitanul Jim Choi, din cadrul departamentului de siguranţă publică din Sunnyvale, potrivit CNN și Agerpres.

Trecătorii se aflau pe trotuar când maşina de culoare neagră a lovit pietonii, a spus el, oficialul poliției vorbind despre „un act intenţionat”.

Potrivit martorilor, mașina nu a încetinit şi nu s-au descoperit urme de frână la faţa locului. Autoturismul s-a oprit într-un copac.

Căpitanul Jim Choi a spus că anchetatorii iau în considerare „toate posibilităţile” în ceea ce priveşte motivaţia. Se presupune că incidentul este unul izolat, a adăugat el. Șoferul a fost reținut, iar poliția a cerut deja ajutorul Biroului Federal de Investigații, FBI.

„Dacă se va stabili că a fost comisă o infracţiune prevăzută de legea federală, ne vom implica mai mult”, a spus un purtător de cuvânt al FBI.

Cele mai citite articole

Toţi cei opt pacienţi se află la un spital local, mai mulţi dintre ei suferind răni grave. Cea mai tânără dintre victime are 13 ani. Nu se ştie până în prezent dacă şoferul îi cunoştea pe vreunul dintre trecătorii pe care i-a lovit cu maşina.

Sursa imaginilor: CNN


Citește și: Atentatele teroriste din Sri Lanka. Detalii despre gruparea National Thowheeth Jamaath, considerată responsabilă de moartea a cel puțin 290 de civili


Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE