Presa austriacă: Românca acuzată că și-a ucis soțul, patronul unui hotel de lux, a vrut să-l jefuiască de 40.000 de euro! Bărbatul a prins-o în flagrant

Autor: Ziarul Top

Erich T a fost găsit mort pe 3 martie, iar soția sa românca a fost reținută de polițiști în acest caz. Inițial, ea a recunoscut că și-a ucis soțul, însă a susținut că totul a fost un accident. Le-a povestit anchetatorilor că s-au certat și că, din întâmplare, avea un cuțit în mână pentru că tocmai pregătise o gustare.

Anchetatorii nu au crezut versiunea femeii și au reținut-o pentru crimă.

Acum, mai multe detalii ies la iveală în legătură cu ce s-a întâmplat în momentele premergătoare crimei. Potrivit site-ului austriac oe24.at, în ziua cu pricina, în casa celor doi avea loc o petrecere. Cei doi soți s-au certat din cauza banilor, o sumă de 40.000 de euro, pe care femeia ar fi încercat să-i fure din seif. Erich T a surprins-o în timp ce voia să ia banii și a amenințat-o că va chema poliția.

În acel moment, Petronela Mariana T. și-a înjunghiat soțul, apoi a fugit și s-a refugiat în casa unui prieten, aproape de frontiera cu Germania. S-a predat poliției în momentul în care a văzut că pe numele ei a fost emis un mandat de arestare.

Cele mai citite articole

Erich T. era patronul restaurantului „Lisa Alm” din Flachau, o comună din landul Salzburg, Austria, cunoscut pentru petrecerile sale extravagante și pentru vizitatorii celebri precum fostul campion olimpic la schi Marc Girardelli sau celebrul fotbalist Lothar Matthäus.

Cei doi erau căsătoriți din mai 2017.

Procuratura austriacă a precizat că investigațiile continuă și nu a comentat informațiile publicare până acum în presă.

Citește mai multe despre Austria și Crima pe Libertatea.

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE