Programul bancilor si Postei in minivacanta de 1 Decembrie

Autor: Ziarul Top

Oficiile postale si unitatile bancare sunt inchise vineri, 30 noiembrie, de Sfantul Andrei, si sambata, 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, insa, vor ramane deschise bancile din unele centre comerciale. Totodata, si Enel a anuntat ca unitatile sale vor fi inchise vineri si sambata.

Compania Nationala Posta Romana (CNPR) a anuntat ca, vineri si sambata, toate subunitatile postale din mediul urban si rural vor fi inchise.

„Programul anuntat este in conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit carora zilele de 30 Noiembrie – Sfantul Apostol Andrei, Ocrotitorul Romaniei, si 1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei sunt declarate zile de sarbatoare legala, in care nu se lucreaza. Ca urmare a programului anuntat, este posibil ca trimiterile postale prezentate in aceasta perioada sa inregistreze timpi mai mari de circulatie”, se arata in comunicat.

Raiffeisen Bank a anuntat ca vor ramane deschise doar unitatile din unele retele comerciale.

„Zilele de 30 noiembrie si Sarbatoarea Nationala, 1 Decembrie, sunt zile nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienti (Call Center), cu exceptia unitatilor din cadrul retelelor de tip hypermarket, Selgros si a mall-urilor”, se arata in comunicat.

Cele mai citite articole

Si Enel a anuntat ca unitatile sale vor fi inchise vineri si sambata.

„Toate magazinele Enel din municipiul Bucuresti, judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise vineri 30 noiembrie si sambata 1 decembrie, 2018, zile libere legale”, se arata in comunicat.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE