Setează accente de iluminat impresionante cu pendule

Autor: Ziarul Top

Majoritatea pendulelor sunt plasate peste o masă/bar. Pendulele de designer, elegante, care își direcționează lumina în jos, sunt recomandate în special pentru masa de sufragerie. 

Drept urmare, acţionează ca un eye-catcher și, în același timp, scufundă masa cu alimente, băuturi și decorațiuni într-o lumină confortabilă. Pendulele sunt potrivite și pentru iluminarea biroului. Acest lucru este de obicei un pic mai solicitant. 

Trebuie făcută o distincție între pendule pentru iluminarea zonei de lucru de bază, care are de obicei o suprafață de bază de 60 x 60 cm, și cea a întregii mese. 

De asemenea, este esențial ca lumina de zona de la birou să cadă din lateral și din partea de sus a blatului mesei. Există pendule în toate formele, culorile și funcțiile imaginabile. 

Fiecare dintre ele își desfășoară efectul într-un context special și creează un scenariu de iluminare individual. Pentru ca tu să găsești lumina potrivita pentru stilul tău de locuit, poți alege dintr-o selecţie de pendule, cum ar fi de designer de înaltă calitate în stil modern, industrial, rustic sau retro. De asemenea, poți găsi pendule din materiale naturale precum lemn, hârtie și țesătură.

Pendule cu proprietăți deosebite

Cele mai citite articole

Indiferent dacă ai un tavan înalt sau jos, vei găsi pendule potrivite în magazinul online eco-iluminat.ro. Versiunile cu cablu extra lung pentru instalarea în încăperi sau galerii cu tavane înalte, fac parte din această gamă, la fel de mult ca și pendulele cu cabluri care pot fi scurtate, și care pot fi ușor adaptate cerințelor tale. 

De asemenea, poți găsi pendule configurabile individual, pe care le poți combina pentru a se potrivi stilului tău. Flexibilitatea aduce o contribuție decisivă la calitatea vieții, în special în unitățile rezidențiale mai mici. 

Multe pendule pot fi reglate în înălțime în doarcâțiva pași simpli. Acest lucru le permite să fie adaptate la condițiile spațiale individuale. Așadar, este posibilă plasarea lămpii suspendate la înălțimea potrivită deasupra mesei. În acest fel, răspândește luminozitate și nu orbește pe nimeni de la masă. 

O multitudine de modele inspiratoare

Pendulele de iluminat sunt universale atunci când vine vorba de amenajarea apartamentelor, birourilor, barurilor. Sunt disponibile o varietate de materiale și modele atractive care permit soluții creative. Materiale precum oțelul inoxidabil împreună cu sticla, arată elegant. 

Modelele rotunde sau cilindrice din oțel de culoarea alamei evocă un fler oriental. Pendulele din aluminiu și sticlă acrilică sunt potrivite pentru sala de mese. Un model gri cu un abajur din oțel deasupra biroului arată profesional. Pentru sufragerie, designerii de interior hobby au creat modele impresionante de pendule în diferite forme. 

Fie că este un corp de iluminat practic, fie că atrage cu aspectul său izbitor, pendulele de iluminat trebuie să fie planificate cu atenție și instalate corect. Apoi, împreună cu spoturile și șinele luminoase, asigură o iluminare bună și, mai presus de toate, o atmosferă familiară. 

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE