TAROM a inaugurat ruta aeriana Bucuresti – Erevan si a reluat cursa Bucuresti – Cairo

Autor: Ziarul Top

Compania TAROM a inaugurat, in premiera, ruta aeriana Bucuresti – Erevan si a reluat cursa Bucuresti – Cairo, la inceputul acestei saptamani, odata cu debutul orarului de vara.

„La inceputul acestei saptamani, odata cu debutul orarului de vara, a avut loc inaugurarea, in premiera in istoria companiei TAROM, a rutei aeriene Bucuresti – Erevan si reluarea cursei Bucuresti – Cairo, o cursa cu traditie din portofoliul TAROM si singura ruta spre Africa, suspendata in anul 2013”, se arata intr-un comunicat de presa.

TAROM a organizat evenimente speciale pentru pasagerii primelor zboruri, la care au participat si Ambasadorul Republicii Arabe Egipt in Romania si Ambasadorul Republicii Armenia in Romania.

Zborurile Bucuresti – Cairo si Bucuresti – Erevan sunt operate de doua ori pe saptamana, cu plecare si retur in zilele de miercuri si duminica, respectiv miercuri si vineri.

Cele mai citite articole

Pentru un zbor dus-intors, pe ruta Bucuresti – Cairo, preturile pornesc de la 193 euro, iar pentru un zbor dus-intors pe ruta Bucuresti – Erevan, preturile pornesc de la 175 euro. Tariful include bagajul de mana la dimensiuni standard, bagajul de cala cu o greutate de pana la 23 kilograme, precum si toate taxele, serviciile de catering la bord si check-in in aeroport.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE