Un bărbat și-a călcat fiul de trei ani cu mașina. Mama copilului și sora acestuia au văzut momentul șocant!

Autor: Ziarul Top

Un bărbat și-a călcat fiul de trei ani cu mașina. Mama copilului și sora acestuia au văzut momentul șocant!

Teribilul eveniment a avut loc anul trecut, pe 21 octombrie. Tatăl, care avea și o remorcă atașată la mașină, n-a băgat de seamă că puștiul a căzut din mașină. A băgat în marșarier și a nimerit fix peste copilul lui, a notat dailymail.co.uk.

Portiera s-a deschis accidental

Mama copilului și sora acestuia au văzut tragicul eveniment, dar nu i-au putut atrage atenția șoferului în timp util. Oamenii legii care au anchetat cazul au realizat că era vorba de o porțiune de drum îngust, unde manevra era foarte greu de efectuat.

Mânerul care a acționat deschiderea ușii a fost declanșat tocmai de această manevră, iar puștiul a căzut. Tatăl n-a putut opri mașina înainte ca roata din spate să treacă peste el.

Cele mai citite articole

„Rănile au fost catastrofale, iar copilul n-a mai putut fi salvat”, a spus Malcolm Thompson, ofițerul care a analizat cazul.


Societatea de Transport București explică de ce Primăria cumpără 100 de tramvaie și nu le produce în uzina proprie: „Licitația este pentru tramvaie de 36 de metri, noi producem de 27 de metri, nu știm să facem mai mari”

Citește mai multe despre Accident, masina și tatăl pe Libertatea.

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE