Un multimilionar caută prieteni cu care să trăiască în ”paradisul” pe care l-a amenajat în Noua Zeelandă

Autor: Ziarul Top

De Adrian Ilie,

Karl Reipen a făcut anunțul în câteva publicații din Noua Zeelandă spunând că vrea să selecteze zece persoane care să i se alăture pe proprietatea sa, evaluată la 8.500.000 dolari neozeelandezi (circa 5.000.000 de euro).

Comunitatea sa ar urma să ia ființă la Awakino pe Insula de Nord a țării. ”Ei vor putea trăi în case pentru două persoane și să împartă pentru întruniri și mese o cramă minunată. Dacă sunteți interesați să vă duceți viața într-un grup de oameni interesanți aceasta poate fi o nouă viață pentru voi. Vă puteți bucura de plimbări, pescuit, plimbări cu caiacul, înot sau privitul animalelor”, se arată în anunț.

Reipen a spus că sunt eligibile persoanele până în 70 de ani fiind permisă aducerea propriilor cai pe proprietate.

Potrivit publicației locale Taranaki Daily News, Reipen și-a făcut averea din vânzarea cafelei la cutie și deține afaceri și proprietăți consistente atât în Noua Zeelandă cât și în alte țări.

Proprietatea de la Awakino a cumpărat-o înainte ca guvernul Ardern să interzică achiziția de proprietăți imobiliare de către străini. Reipen a avut totuși nevoie de acordul autorităților care și l-au dat deoarece au fost convinși că germanul are mijloacele și capacitatea de a se îngriji de teren.

În anunțul său, Reipen precizează că a avut o carieră în ”afaceri internaționale”, dar întotdeauna i-a plăcut să lucreze la fermele din Germania. Edificarea fermei de la Awakino i-a luat zece ani. ”Acum totul este terminat și aș vrea să împart ”paradisul” cu oameni cumsecade”.

Proprietatea este la 90 de minute de oraș și se află amplasată între Marea Tasmaniei și râul Awakino.

Cele mai citite articole

Unul dintre cei mai iubiți români e categoric: „Ajunge! Niciodată nu mă mai întorc în România! M-au trădat românii, nu străinii!"

GSP.RO

Unul dintre cei mai iubiți români e categoric: „Ajunge! Niciodată nu mă mai întorc în România! M-au trădat românii, nu străinii!”

Horoscop 19 decembrie 2019. Săgetătorii pot avea parte de probleme, asociate cu finanțele

HOROSCOP

Horoscop 19 decembrie 2019. Săgetătorii pot avea parte de probleme, asociate cu finanțele

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE