VIDEO | R. Kelly s-a predat autorităţilor după ce a fost acuzat de multiple agresiuni sexuale

Autor: Ziarul Top

VIDEO | R. Kelly s-a predat autorităţilor după ce a fost acuzat de multiple agresiuni sexuale

Pe numele real Robert Sylvester Kelly, R. Kelly, în vârstă de 52 de ani, este pasibil de o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani, potrivit BBC.

Împotriva cântărețului au fost formulate patru acuzații distincte, însoțite de 10 capete de acuzare referitoare la agresiune sexuală în circumstanțe agravante pentru presupuse fapte comise între 1998 și 2010, asupra a patru victime, dintre care trei aveau sub 17 ani.

Kelly s-a predat vineri seara autorităților, fiind așteptat în fața secției centrale de poliție din Chicago de o mulțime de reporteri și fotografi. Câteva minute mai târziu, doi ofiţeri din interiorul secţiei îl conduceau în cătuşe. El a fost prezentat sâmbătă în faţa unui judecător.

Cântărețul R&B urmează să se prezinte la proces la 8 martie, potrivit unei responsabile de la tribunalul districtual din statul Illinois.

Între timp, avocatul lui R. Kelly a transmis că acuzațiile care i se aduc artistului sunt nefondate, spunând că femeile care au depus plângere împotriva clientului lui au făcut asta pentru a „profita” de pe urma cântărețului care își menține în continuare nevinovăția.

Cele mai citite articole

Recent, încă două femei l-au acuzat pe R. Kelly de abuz sexual. Femeile au povestit, într-o conferinţă de presă, cum bărbatul le-a oferit băuturi şi droguri la o petrecere organizată după un concert în Baltimore în anii 1990.

Foto: EPA


Nereguli revoltătoare: raportul oficial arată că Spitalul Ilfov a mințit publicul și că medicul fals a operat vreme de 10 ani!


Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE