Cum să alegi cel mai potrivit mobilier pentru săli de evenimente şi pentru exterior?

Autor: Ziarul Top

Dacă până nu demult, achiziţionarea sau închirierea de piese de mobilier pentru săli de evenimente era indispensabilă, acum mobilierul de exterior este căutat de către reprezentanţii HoReCa. În contextul restricţiilor impuse de autorităţi în ultimii doi ani, cei mai mulţi reprezentanţi HoReCa şi-au mutat activitatea la exterior şi investesc în mobilier de specialitate şi de calitate pentru exterior.

În grădină, pe terasă, în curtea restaurantelor sau în orice spaţiu mai generos organizat la exterior, mobilierul HoReCa de exterior este o alegere foarte bună. Din oferta de accesorii şi mobilier terase, fac parte scaunele de grădină elegante şi practice, mesele de grădină, în diferite modele, personalizabile şi potrivite pentru orice eveniment.

Cum se poate caracteriza mobilierul HoReCa de exterior?

Mobilierul HoReCa de exterior pentru evenimente se caracterizează prin durabilitate şi rezistenţa în timp, fiind ideal pentru nunţi, botezuri, petreceri în familie sau corporate. Mobilierul HoReCa pentru exterior este special conceput pentru reprezentanţii afacerilor care vor să le ofere clienţilor un mobilier de înaltă calitate, special pentru relaxare şi confort, de pe care, atunci când se ridică, să nu simtă dureri de spate. Clienţii care trec pragul localului şi doresc să se bucure de aer liber, de muzică şi de ambient se vor arăta interesaţi şi de calitatea şi confortul pe care îl conferă mobilierul de exterior pe care se vor aşeza. În afară de meniul cu bucate bogate şi variate, participanţii la evenimente pun accent şi pe muzică, design, mâncare, dar şi pe mobilier.

Cele mai citite articole

Materialele folosite pentru mobilierul de evenimente de exterior trebuie să aibă atât un design plăcut, cât şi o calitate superioară şi un preţ accesibil. Aceste accesorii outdoor vor completa perfect stilul locaţiei alese şi vor fi rezistente la condiţiile meteo nefavorabile. Oricărui antreprenor începător sau experimentat în materie de amenajări îi place să îşi pună amprenta în grădina sau în curtea restaurantului sau pensiunii mai mult decât orice. În acest loc se vor desfăşura evenimente deosebite şi de mare însemnătate pentru clienţi.

Dacă evenimentul  va ţine doar câteva ore, fotografiile făcute la acest eveniment vor dura o viaţă, iar o locaţie fără prea mult farmec, amenajata în mod necorespunzător, cu mobilier de evenimente nu foarte reuşit nu se va dovedi o amintire prea plăcută.

Mobilierul – piesă esenţială a oricărui eveniment

Atât sălile de evenimente din interior, cât şi locaţiile de la exterior au în centrul atenţiei mobilierul pe care se aşează invitaţii. Sălile de evenimente şi locaţiile de exterior se diferenţiază unele de celelalte prin mobilierul comandat de către antreprenori, acesta reuşind să creeze un efect “wow” sau dimpotrivă, să impresioneze în mod negativ.

Reprezentanţii afacerilor trebuie să înţeleagă că pot investi în mobilier atât cumpărându-l, cât şi închiriindu-l, cu singurul scop de a crea un efect extraordinar şi de a oferi confort clienţilor. Mobilierul închiriat permite reprezentanţilor afacerilor HoReCa să economisească bani şi să îşi surprindă mereu clienţii, oferindu-le posibilitatea de a “renova” spaţiul destinat petrecerilor de la un eveniment la altul, astfel încât să atragă mereu clienţi şi să îşi calculeze o parte din investiţie.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE