3 motive complet inofensive pentru care sunt folosite microfoanele spion

Autor: Ziarul Top

Sunt mai multe motive pentru care oamenii folosesc microfoane spion, unele dintre ele nefiind chiar cele mai ortodoxe, insa microfoanele spion nu ar trebui sa fie asociate cu ceva negativ. Sunt si motive complet inofensive pentru a folosi microfoane spion.

Microfoane spion pentru a inregistra cursuri

Studentii sunt cei care folosesc astfel de microfoane pentru a inregistra cursurile. Uneori profesorii dicteaza atat de repede incat este greu ca elevul sa scrie. De asemenea, sunt si momente in care profesorul nu dicteaza deloc si pur si simplu vorbeste. 

In aceste situatii, este foarte complicat ca elevul sa poata scrie. De asemenea, lucrurile tind sa se complice si mai tare in momentul in care profesorul nu este de acord sa fie inregistrat. Cu un microfon amplasat intr-un pix este foarte usor ca studentul sa inregistreze cursul pentru a-l asculta mai tarziu.

Microfoane spion pentru a inregistra zgomotul de pe strada

Cele mai citite articole

Cei care fac jocuri sau diverse filme pot avea nevoie sa inregistreze anumite sunete, asa cum este spre exemplu, traficul intr-o zi aglomerata sau sunetul dintr-un tren. Mersul cu un microfon clasic in mana nu este o solutie pentru ca de cele mai multe ori reactiile celor din jur pot sa nu fie cele mai prietenoase. Un microfon spion bine amplasat este o solutie foarte buna si astfel se vor obtine sunetele necesare intr-un mod cat mai discret.

Microfoane spion pentru monitorizarea animalului de companie

Atunci cand vecinii incep sa se planga de faptul ca animalul de companie face zgomote infernale, dar pe camerele de monitorizare nu apare nimic suspect, un microfon spion va rezolva problema. 

Un microfon spion este perfect pentru ca nu va fi vazut nici de vecinul care reclama, ceea ce inseamna ca, daca acesta intarata cainele, proprietarul va auzi tot. Sunt foarte multi posesori de caini care au descoperit ca atunci cand companionul lor blanos se uita cuminte spre tavan, de fapt urla in continuu minute bune, deranjand ceilalti locatari. 

Acestea sunt motive inofensive pentru care sunt utilizate microfoanele spion, astfel incat sa se obtina mai multe tipuri de sunete intr-un mod cat mai discret.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE