Ce este un Hoverboard şi care sunt avantajele sale?

Autor: Ziarul Top

Hoverboard-ul este văzut că un gadget interactiv special pentru distracția în aer liber, cât și un mod inovator pentru mişcare. În ultimii ani, hoverboard ieftin a devenit foarte cunoscut şi dorit în România.

Avantajele unui hoverboard

Un hoverboard de bună calitate vine însoţit de următoarele avantaje foarte importante:

–           Hoverboardul contribuie la o bună poziţie în picioare;

–           Ajută la obţinerea unui echilibru foarte stabil chiar şi în mers;

–           Ajută la arderea caloriilor suplimentare;

–           Ajută la exerciţii fizice făcute fără mare efort;

–           Este o alegere perfectă pentru cei care vor să îşi facă prieteni cu preferinţe comune;

–           Este o bună alegere pentru cei care vor să petreacă timp în parc cu prietenii;

Alegerea unui hoverboard

Hoverboard este termenul utilizat pentru scuterele de balansare singură (autoechilibrare). Hoverboard sau scuterul electric cu balans aşa cum i se mai spune, mai este denumit și în alt mod şi anume:” freewheel.” Așa cum arată și numele acestuia, hoverboard ieftin își menține automat balansul utilizând senzori interni ca giroscopul, iar mişcarea se execută în funcție de cum picioarele celui ce conduce acest dispozitiv, se mişca. Astfel că, hoverboard-ul este conceput din două roți motorizate, ce sunt conectate la două plăcuțe pe care utilizatorul își așează ambele picioare.

Atunci când se doreşte cumpărarea unui hoverboard, este esenţial să se ţină întotdeauna cont de câteva aspecte foarte importante şi anume:

Greutatea howerboard-ului

Greutatea admisă pe care un hoverboard o poate suporta fără probleme este un aspect important, cu precădere în cazul adulților. Există pe piaţa modele mai ușoare pentru persoanele ce au o greutate scăzută, iar cele mai fiabile și solide tipuri, pot susține o greutate mult mai mare.. Totodată, este importanta și greutatea hoverboard-ului în sine, ca aparat, pentru că va fi necesar să fie ridicat și transportat frecvent. Hoverboard-urile de pe piaţa din România au greutate diferită în funcție şi de tipul bateriei dar şi de materialul folosit la fabricarea acestora.

Dimensiune

Atunci când se doreşte cumpărarea unui hoverboard ieftin, important este să nu se aleagă un model prea îngust sau prea lat. Cel mai eficient hoverboard este cel pe care se sta într-o poziție naturală și cât mai comodă.

Viteza maximă hoverboard

Viteza de mişcare a unui hoverboard este oferită atât de capacitate cât şi de puterea motorului cu care acesta este dotat. Modelele de hoverboard cu 6.5 inchi ating şi viteze maxime de aproximativ 17-18 km/h. Dar sunt de asemenea şi modele de hoverboarduri ca cel hummer, care poate merge şi cu 18-20 km/h; există şi modele de 10 inchi ce au viteze cuprinse între de 18-25km/h.

Autonomie

Autonomia este foarte esenţială și înainte de a se achiziţiona un hoverboard, este necesar să se ia în calcul distanțele ce vor fi parcurse. Autonomia în km înseamnă de asemenea și un indicator pentru cunoaşterea duratei de viață a bateriei acestui produs. Exista baterii ce pot ţine până la 10 – 15 km dar şi hoverboard-uri cu baterii mai bune ce susțin până în 20 km parcurşi.

ARTICOLE RELEVANTE

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!