Ce face soția lui El Chapo în timp ce soțul ei își aștepată pedeapsa. Nu a mai fost văzută în asemenea ipostaze

Autor: Ziarul Top

Ce face soția lui El Chapo în timp ce soțul ei își aștepată pedeapsa. Nu a mai fost văzută în asemenea ipostaze

Emma Coronel Aispuro s-a prezentat la tribunalul unde este judecat traficantul de droguri îmbrăcată elegant într-un sacou și pantaloni și pantofi stiletto negri. De asemenea a postat pe Instagram fotografii cu ea alături de mesajul ‘Nu contează ce se va întâmpla. Promit să fiu mereu alături de tine. Te voi iubi pentru tot restul vieții mele’.

Zilele trecute, Emma, numită Kim Kardashian de Mexic, Recent însă, a publicat imagini de la o acțiune caritabilă. Ea a donat alimente și produse unui spital de copii din Mexic. ‘Fac asta din dragoste pentru oameni, nu să obțin profit. Fac asta din iubire pentru bărbatul meu, pentru toți cei care au nevoie de ajutor’, și-a explicat Emma Coronel gestul.

Soția lui Joaquin El Chapo’ Guzman este deseori fotografiată în haine care să-i arate formele. Totodată, ea își mai accesorizează ținutele cu bijuterii sau genți foarte scumpe.

El Chapo’ s-a îndrăgostit de Emma Coronel la vârsta de 47 de ani, în timp ce aceasta era cu 30 de ani mai tânără. La 29 de ani, Emma are deja gemene cu regele drogurilor, pe care le-a născut în 2011. Fetițele au primit cetățenie americană pentru că s-au născut într-un spital din Los Angeles.

Cele mai citite articole

El Chapo’ este considerat unul dintre cei mai de temut traficanți de droguri și a fost acuzat de uciderea a mii de oameni în timp ce strângea miliarde de dolari din vânzări de cocaină.

Între timp, Joaquin ‘El Chapo’ Guzman Loera, în vârstă de 61 de ani, este judecat în SUA și riscă închisoarea pe viață. Cartelul pe care l-a condus multă vreme s-ar face responsabil de moartea a mii de oameni, iar procurorii îl acuză că el a ordonat măcelul.


Citește și: Sofia Vicoveanca a avut o copilărie marcată de drame. „Am plecat cu mama în coloana de refugiați. Nu împlinisem doi ani’


Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE