Cea mai bună tunsoare pentru un adolescent?

Autor: Ziarul Top
o tunsoare simplă pentru un adolescent este cea mai bună
o tunsoare simplă pentru un adolescent este cea mai bună

Nu există un răspuns universal la această întrebare, deoarece cea mai bună tunsoare pentru un adolescent variază în funcție atât de stilul personal, cât și de etapa în care se află în viață.

Cu toate acestea, câteva sfaturi despre cum să obțineți tunsoarea perfectă pentru adolescență includ:

  1. Încearcă diferite tunsori și stiluri de păr pentru a o găsi pe cea care te avantajează cel mai mult.
  2. Asigură-te că aștepți până când ai câțiva ani de creștere a părului la activ înainte de a-ți face o nouă tunsoare; acest lucru îți va permite să experimentezi mai multe stiluri și tipuri de păr.
  3. Luați în considerare dacă aveți sau nu nevoie de o tunsoare sau de o tunsoare atunci când aveți grijă de părul dumneavoastră; dacă da, asigurați-vă că o faceți într-un mod sigur și responsabil.

Depinde în întregime de fiecare adolescent în parte.

Dacă ești bărbat, atunci un stil cool, la modă, este singurul stil acceptabil. Dacă ești femeie, atunci poți încerca orice stil îți place. Bineînțeles, dacă nu este mainstream și nu ți se potrivește, atunci va trebui să suporți consecințele.

Dacă ai părul creț, atunci cel mai bine este să te tunzi scurt și îngrijit, deoarece buclele arată cel mai bine (în opinia mea) atunci când sunt scurte. Dacă ai părul plat, atunci poți opta pentru orice tunsoare îți place. Dacă ești bărbat, atunci poți să ți-o faci cât de lungă vrei. Dacă ești femeie, atunci singura coafură acceptabilă este un bob lung (o singură lungime, drept peste).

Depinde în întregime de fiecare adolescent în parte.

Cele mai citite articole

Amintiți-vă întotdeauna că orice tunsoare a părului dumneavoastră nu este în beneficiul tatalui sau al mamei, ori al frizerului sau chiar al celorlalte persoane din salon, ci în beneficiul adolescentului care se tunde. Pentru că, în cazul unui adolescent, tunsoarea ta ar trebui să fie în beneficiul sau si al grupului de prieteni apropiati.

Pentru că ceea ce îți dorește cu adevărat este să fie admirat. Așadar, o tunsoare bună pentru un adolescent este o tunsoare care îl va face cool, o tunsoare care îi va face pe ceilalți să spună „wow!”. Deci este o tunsoare care îi va face să se simtă bine. Nu este nimic în neregulă cu o tunsoare bună. Nu este nimic rău în a-i face pe ceilalți să se simtă bine.

La această vârstă, o tunsoare simplă pentru un adolescent este cea mai bună.

Păstrați părul la o lungime medie și tăiați părul uniform pentru a da un finisaj curat și, de asemenea, pentru a evita coafarea excesivă.

Dacă ești băiat, optează pentru niște țepi mișto, un simplu smoc în față va fi suficient. Dacă ești fată, există numeroase coafuri, cum ar fi frizuri scurte, pixies, ia oricare dintre ele.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE