Comunicarea vizuala, din perspectiva imprimarii digitale pe textile si a afisajului digital

Autor: Ziarul Top

Comunicarea vizuala, din perspectiva imprimarii digitale pe textile si a afisajului digital

Sub umbrela „All about visual communication„, un concept unic in Romania, iti punem la dispozitie doua conferinte tematice in care poti sa accesezi informatii de ultima ora de la cei mai buni specialisti la nivel mondial, care vin la Bucuresti sa dea ora exacta in materie de comunicare vizuala si tipar digital pe textile.

Pe 10 octombrie 2019, incepand cu ora 11:00, in pavilionul B1 din centrul expozitional Romexpo-Bucuresti are loc PrintTex 2019, conferinta dedicata printului digital pe textile.

Vezi agenda*, inscrie-te la conferinta si vei afla informatii de ultima ora de la cei mai buni speakeri ai momentului in domeniul printului digital pe textile:

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Mark Jarvis, Managing Director WTiN, va prezenta tendintele imprimarii digitale pe textile in 2020
Massimiliano Celeri, Business Development Manager Efi Reggiani, va fi speaker pe tema „Digitalizare si multiple optiuni de imprimare pentru design vestimentar si design interior”
Karl Gruber, Sales Manager SIOEN Industries, va fi speaker pe tema „Viitorul textilelor tehnice”
Mirela Traistaru, artist vizual, va dezbate tema „Provocarile designerilor vestimentari si de interior vs. evolutiile tehnologice in printul digital pe textile, din perspectiva unui designer”
Olivia Jippa, Marketing Manager Verla, va prezenta beneficiile tehnologiei printului digital pe textile
Ruxandra Chivu, Interior designer, reprezentant UnArte, departamentul Design Textil si Arta Textila este speaker pe tema Designul de textile, de la concept pana la productie

Andra Danaila, General Manager Update Advertising, este speaker pe tema „Hiper-personalizarea, noul trend al generatiei Millennials”
Ioan Balasa, Director General Mons Medius, va dezbate tema „Imprimarea digitala si taierea textilelor, de la prototipare la Industria 4.0”
Bogdan Vasilescu, General Manager Grup Transilvae, va fi speaker pe tema „Tiparirea digitala si potentialul de finisare”

Conferinta PrintTex 2019 este unul dintre evenimentele tematice ale PRINT&SIGN, targul de tipar digital pentru Europa de Sud-Est (9-12 octombrie, la Romexpo) organizat de EUROEXPO Fairs.

Pe 11 octombrie, incepand cu ora 13:00, te asteptam in pavilionul B1 de la Romexpo la Conferinta Digital Signage, evenimentul in cadrul caruia afli cum poti pune in valoare brandul tau cu ajutorul afisajului digital, pentru a crea customer engagement!

Vei avea numai de castigat, pentru ca te vei intalni cu Dio Boaca (Director General Phoenix Media), de la care vei afla cum a evoluat industria afisajului digital, cu Marius Patroi (General Manager Spectro:o) si George Nastase (Carrefour Romania) – care iti vor prezenta propriul studiu de caz si vei afla cum poate fi integrat digital media signage-ul in afacerea ta.

Nu in ultimul rand, Alex Baker (fondator RetailX) va face o trecere in revista a celor mai bune practici si esecuri in tarile nordice si in intreaga lume.

Vezi aici agenda completa* si inscrie-te online, pentru a nu rata intalnirea cu profesionistii industriei.

Cele mai citite articole

Conferinta Digital Signage este evenimentul tematic al DIGITAL SIGNAGE Show, singura expozitie dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive, care se desfasoara intre 9 si 12 octombrie in pavilionul B1 de la Romexpo. Mai multe detalii, aici.

*Agendele conferintelor sunt in curs de actualizare.

Despre EUROEXPO Fairs

EUROEXPO Fairs este organizatorul celor mai mari targuri de business din Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul targurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show – editiile de primavara si toamna, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Show, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show, Expo Shop, Digital Signage Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

Din mai 2019, EUROEXPO Fairs detine si propria publicatie online de specialitate pentru industriile packaging si food, Pack&Food News.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE