Cum iti poate transforma viata un document Business Analysis Certification?

Autor: Ziarul Top

Persoanele care doresc sa obtina un business analysis certification trebuie sa participe la un curs special creat in acest sens. Cursul Analiza de Business Advanced reprezinta cea mai buna solutie pentru a avansa in cariera sau pentru a contura premizele unei cariere de analist de business. Cursul va oferi persoanelor interesate posibilitatea de a stapani cele mai avansate elemente ale analizei sa business la un singur curs.

Cine poate opta pentru cursul in urma caruia se poate obtine Business Analysis Certification?

 Aceasta varianta de curs se potriveste persoanelor care detin deja cunostintele de baza despre analiza de business si doresc sa aprofundeze conceptele, instrumentele si tehnicile la un nivel avansat. Asadar, cursul este oferit persoanelor care zilnic se confrunta cu extragerea, analiza, documentarea si verificarea cerintelor, indiferent de rolul pe care il joaca in organizatie.

Cu siguranta analisti de sistem, analistii de business, product owner-ii, managerii de proiect sau de proces sunt persoanele vizate pentru a urma un asemenea curs in urma caruia pot obtine mult ravnitul Business Analysis Certification, documentul cu care pot avansa in cariera.

Motive pentru a participa la un curs de analiza de business

Cele mai citite articole

Principalele motive pentru care persoanele din domeniul business aleg sa participe la acest curs sunt legate de avansarea in cariera si de obtinerea unui job de vis, chiar si in alta companie. In plus, cursantii vor participa la singurul curs de business analysis avansat acreditat de catre Institute of Leadership and Management UK, organismul care seteaza standardele in leadership si management la nivel international.

La finalul completarii acestui curs, competentele vor fi recompensate cu diploma ILM, recunoscuta in industrie. De asemenea, cursul se bazeaza pe tehnicile etalon de analiza de business si pe baza unor notiuni internationale si instrumentelor ale pionierilor anlizei de business in UK si in Romania.

Un alt motiv pentru care analistii de business sau viitorii analisti vor dori sa participe la acest curs este pentru a intelege aspectele avansate ale analizei de business. metoda este simpla si placuta si consta intr-o abordare practica ce presupune studii de caz, analize de grup, activitati si exercitii, nu numai teorie. Accentul se pune pe discutarea unor situatii si experiente reale cu care analistii de business se pot confrunta.

Meritele si cunostintele obtinute in urma unui curs de analiza de business

Niciun cursant nu se va inscrie la un curs daca nu are de castigat in urma acestei decizii. Practic, cursantii vor reusi in urma cursului sa inteleaga rolul analizei de business in cadrul organizatiei, sa inteleaga diferenta intre disciplina ce poarta denumirea de analiza de business si alte discipline asemanatoare (managementul de proiect, managementul de proces, managementul schimbarilor).

Totodata, cursantii vor intelege cerintele si importanta acestora in ciclul de implementare a solutiilor de business si vor reusi sa invete sa lucreze cu metode si instrumente de planificare diferite, sa isi aplice cunostintele invatate la job si sa integreze pe viitor aspectele teoretice in abordarea practica a propriilor situatii cu care se confrunta.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE