Cum poate fi ales cel mai potrivit fotograf pentru bebelusi

Autor: Ziarul Top

In cazul in care se doreste sa se obtina fotografii de calitate ridicata, care sa aiba si un aspect interesant si unic, este nevoie intotdeauna de un fotograf cu experienta, ce poate duce la bun sfarsit un astfel de proiect. 

De cele mai multe ori parintii aleg fotografii in graba, insa in realitate este nevoie de un proces destul de complex pentru ca acestia sa poata fi siguri de faptul ca decizia finala a fost una potrivita pentru ei. In cazul in care se doreste sa se apeleze la serviciile unui fotograf, parintii ar trebui sa tina cont de urmatoarele aspecte.

Prezentare

De cele mai multe ori, fotografii isi creaza o prezentare aparte, in asa masura incat sa atraga cat mai multi clienti. Asadar, prezentarea este una destul de complexa si prezinta in totalitate modul in care isi desfasoara activitatea un fotograf, precum si felul in care acesta procedeaza, in momentul in care incepe un nou proiect.

In acest mod, atunci cand parintii doresc sa apeleze la un fotograf bebelusiacestia vor stii cu siguranta cum isi vor desfasura activitatea, pe intreaga durata a sedintei. Mai mult de atat, parintii vor stii cu exactitate pentru ce servicii opteaza.

Portofoliu

Orice fotograf profesionist isi creaza propriul portofoliu de sedinte foto nou nascuti, in asa masura incat acesta sa poata atrage mult mai repede clienti. De cele mai multe ori portofoliile sunt postate pe web site-uri, pe platforme unde se publica opere de arta, precum si site-uri de social media. 

Mai mult de atat, anumiti fotografi chiar aleg sa isi creeze propriile bloguri unde posteaza pozele realizate in timpul anumitor shootinguri si totodata explica tehnicile folosite. In acest mod, viitorii clienti isi vor putea da seama  de faptul ca fotograful este transparent in timpul sesiunilor pe care le desfasoara. 

Cele mai citite articole

De altfel, in cazul portofoliilor facute publice pe diferite platforme, viitorii clienti le pot accesa oricand doresc si chiar isi pot face o idee cu privire la stilul de lucru al fotografului. Mai mult de atat, clientii pot sa realizeze daca un astfel de stil se potriveste in totalitate cu cerintele personale si daca este ceea ce isi doresc cu adevarat. 

Dupa parcurgerea mai multor imagini care se regasesc in portofoliul unui fotograf, clientii isi pot da seama daca acesta este potrivit pentru o sesiune foto cu bebelusul.

Review-urile clientilor

In special in Era Digitala review-urile clientilor inseamna un lucru important, mai ales atunci cand vine vorba de calitatea unui anumit serviciu. De cele mai multe ori clientii ofera stelute, dar si comentarii pe baza calitatii serviciilor oferite de catre un fotograf. 

Asadar, in functie de raportul dintre numarul de stelute si numarul de comentarii pozitive sau negative, un client poate fi sigur daca respectivul fotograf este o alegere potrivita.

In cazul in care nu se cunoaste unde pot fi gasite astfel de review-uri, este bine de stiut ca multe persoane aleg Social Media. Asadar, aici pot fi gasite usor si rapid review-uri din partea mai multor clienti.

Credit foto: Marius Niculae – Fotograf de familie specializat in sedinte foto bebelusi.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE