Accesorii pentru balcon: Produse pentru terase

Autor: Ziarul Top

Vara este aici, ceea ce înseamnă să petreceți mult timp afară, fie că mergeți la un pahar de băutură la localul dvs. sau mergeți în parc pentru un picnic. Cu toate acestea, pentru zilele pe care ați dori să le petreceți acasă, este important să profitați de orice spațiu exterior pe care îl aveți, iar balcoanele nu fac excepție.

Deși balcoanele pot părea un spațiu mic, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a le maximiza utilitatea și stilul!

Masă suspendată pentru balcon

Mesele suspendate sunt o modalitate fantastică de a vă asigura că profitați la maximum de spațiul de pe balconul dumneavoastră. De asemenea, acestea vin într-o gamă de stiluri care se potrivesc aproape oricărei structuri.

Ghivece pentru balcoane de balcon

La fel ca și mesele suspendate, acestea sunt o modalitate excelentă de a păstra spațiul de podea de pe balconul tău fără dezordine. Pur și simplu umpleți ghivecele cu florile dvs. preferate și poziționați-le peste balustrade.

Birou de balcon

Dacă lucrezi de acasă, poate fi frustrant să nu profiți de soarele cât timp ești blocat în casă și, fără o grădină, poate fi dificil să iei aer curat. Cu toate acestea, acest birou de balcon este un schimbător de joc și vă permite să transformați cel mai mic dintre balcoane într-un birou temporar acasă. Cu toate acestea, acest birou de balcon împreună cu cel mai bun scaun de birou este un schimbător de joc și vă permite să transformați cel mai mic dintre balcoane într-un birou temporar acasă.

Grătar de balcon

A avea un balcon nu înseamnă că trebuie să renunți la grătarele la soare, deoarece acest gadget ingenios economisește spațiu!

Umbrela de balcon

Cele mai citite articole

Când soarele bate cu putere, poate fi insuportabil să stai afară fără acoperire, prin urmare, acest parasolar de la IKEA este perfect pentru a combate aceste raze. De asemenea, poate fi așezată în așa fel încât să minimizeze spațiul ocupat.

Covor de balcon

Un covor poate crea iluzia unui spațiu mai mare, dar și aduce culoare balconului tău. Cu cât covorul este mai strălucitor, cu atât mai bine!

Iarbă artificială

Aceasta creează iluzia perfectă a unui spațiu exterior și va face ca balconul tău să se simtă ca un spațiu urban în aer liber.

Grădină verticală de plante aromatice

Cultivă-ți propriile ierburi și legume folosind un ghiveci vertical! RHS are câteva sfaturi fantastice despre ce să cultivați și când.

Creați un iaz de balcon DIY

Nimic nu este mai liniștitor decât apa și doar pentru că nu ai o grădină nu înseamnă că nu poți introduce ceva în balconul tău! Urmează acești pași pentru a crea iazul perfect într-un ghiveci.

Descoperiți mai multe articole de îmbunătățire a locuinței pe blogul Safestore, unde veți găsi o gamă largă de subiecte; de la sfaturi de renovare la idei de economisire a spațiului și multe altele. Sau, dacă aveți nevoie de spațiu de depozitare pentru a elibera spațiu, avem o varietate de facilități de depozitare proprie situate în peste 100 de locații – găsiți cel mai apropiat magazin pentru o ofertă astăzi.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE