1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

De ce sa alegi lustra scandinava? Cateva motive

Autor: Ziarul Top

Oare cine nu a visat vreodata sa adopte stilul scandinav, cel mai minimalist si mai in voga? Un mod de viata strict, cu o creativitate fara limite, mai ales in ceea ce priveste decorul casei. 

Gratie designului lor minimalist, lustrele sunt o alegere excelenta pentru a ilumina incaperile in mod elegant. Folosite inca din epoca Renasterii, lustrele sunt adevarate obiecte de decor care isi vor gasi mereu locul la tine in casa.

Iata insa cateva motive pentru care ar trebui sa alegi si tu lustra scandinava in casa ta.

Lustra scandinava- un adevarat obiect de decor. In afara de eleganta lor, lustrele scandinave furnizeaza un iluminat de calitate. Dar nu mai sunt un simplu obiect de iluminat, ci au devenit veritabile obiecte de decor. Gratie liniilor si curbelor lor atipice, poti beneficia de nenumarate posibilitati in materie de decor.

Lustrele scandinave vin cu un stil scandinav simplu si contemporan pentru casa. Dar, ofera in acelasi timp si un design sic si elegant in incaperea unde sunt asezate. Caracterizate de linii minimaliste, de margini mai subtiri si lemn prespalat, vin cu un plus de caldura si de natural pentru casa ta.

Un corp de iluminat adaptat tuturor stilurilor. Lustrele sunt in general populare datorita faptului ca se pot adapta oricarui stil. Chiar daca se adapteaza de minune unui stil scandinav, merg de minune si cu un interior in stil industrial, vintage sau mai contemporan. Vor captura foarte repede atentia tuturor care vor fi cu siguranta uimiti de lemnul sau rafinat si luxos.

Cele mai citite articole

Pentru un efect vintage in casa, lustrele scandinave cu becuri cu filamente incandescente sunt cea mai buna alegere. Pentru un iluminat modern si design, cele echipate cu LED sunt recomandate.

Lustrele scandinave sunt deci un aliat de pret pentru a sublima decorul interior. 

Un candelabru scandinav pentru orice camera din casa. Candelabrele sau lustrele scandinave nu sunt apreciate doar pentru capacitatea lor de a se adapta la orice stil decorativ din interiorul casei tale. Aceste obiecte baroc sunt disponibile in mai multe stiluri si sub diferite forme. Aceasta posibilitate larga de alegere inseamna ca pot fi instalate in orice incapere a casei, optimizand in acelasi timp decorul locului unde sunt puse.

Atat grandioase, cat si maiestuoase, candelabrele scandinave pot fi folosite ca lumina ambientala in camera de zi sau ca lampa in biblioteca sau in birou. Se pot instala si in bucatarie pentru a schimba decorul acestui spatiu sau in locul de luat masa pentru a aduce o atmosfera calda si prietenoasa. Pentru iluminatul dormitorului, candelabrul scandinav este, de asemenea, o optiune excelenta pentru a aduce un plus de caldura incaperii in noptile reci de iarna.

In fine, poti sa faci si ceva original gandindu-te si la acest tip de iluminat pentru intrarea in casa ta, pentru hol, dar si pentru scari. Veti intelege repede ca un candelabru scandinav poate fi instalat oriunde intr-o casa. Combina eleganta si rafinamentul cu mare usurinta. Acesta este motivul pentru care aceste lustre cu siguranta ca nu se vor demoda niciodata.

Pentru a afla care sunt restul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci pentru a avea o casa cocheta, cu minim de investitie, poti apela la o firma design interior, recomandarea noastra sunt Studio West Concept, firma design interior restaurante din Timisoara.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner