De ce sa iti cumperi un telefon Samsung?

Autor: Ziarul Top

Cumpararea unui nou smartphone poate fi interesanta, dar trecerea la un ecosistem mobil complet diferit? Pentru multi oameni, este pur si simplu terifiant. De fapt, un sondaj a aratat ca aproximativ noua din 10 americani vor sa  ramana cu aceeasi marca  atunci cand isi aleg urmatorul smartphone. 

Dispozitivele mobile au devenit o parte atat de importanta a vietii  profesionale si sociale, incat exista o reticenta de a schimba brandul de telefon. Cu toate acestea, cei care vor sa treaca la telefoane Samsung au numeroase motive pentru a o face.

Telefoanele Samsung sunt utile in multitasking

Utilizatorii Samsung au plasat de multa vreme capabilitatile multitasking in fruntea listei de motive pentru care prefera dispozitivele Galaxy. Dispozitivele Galaxy folosesc ecrane clare si expansive pentru a oferi utilizatorilor o varietate de optiuni pentru a lucra in mai multe aplicatii. Telefoanele inteligente Samsung au prezentat modul Multi Window  inca din Galaxy Note II din 2012, iar fiecare generatie ulterioara a rafinat si mai mult experienta multitasking.

Ecosistemul aplicatiei Android

Vorbind de aplicatii, utilizatorii vor avea o multime din care sa aleaga. In ceea ce priveste numarul  de aplicatii, Google Play Store si-a continuat traiectoria de crestere ca  cel mai mare magazin de aplicatii din lume. Largimea si profunzimea optiunilor se simt aproape infinite.

Cele mai citite articole

Citeste si: Transfer contacte de pe un telefon pe altul – Ghidul complet

Samsung sprijina productivitatea

Cu telefoanele Samsung, utilizatorii obtin acces rapid si usor la Microsoft Office si  Google Workspace  (cunoscut anterior ca G Suite) – aplicatii la care majoritatea profesionistilor din afaceri apeleaza des.

Microsoft si Samsung au colaborat strans pentru a integra Office pe cele mai recente dispozitive Galaxy. Aceasta inseamna ca atunci cand trebuie sa fie revizuit un  fisier Word,  Excel  sau  PowerPoint , se poate sari direct la modificari, salvare si sa partajare. De asemenea, inseamna ca toate fisierele  sunt accesibile instantaneu in OneDrive. 

Toate aceste motive au facut ca foarte multi utilizatori de telefoane inteligente sa treaca la modelele noi oferite de Samsung. Recomandarea este aceea de a alege de fiecare data telefoane care sa aiba toate functiile necesare pentru o utilizare corecta, fara probleme, in toate taskurile vizate de cumparator.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE