Doi oameni incendiați din cauza unui zvon pe WhatsApp. Un oraș întreg împotriva lor

Autor: Ziarul Top

Un unchi și un nepot, Alberto Flores, în vârstă de 43 de ani, și Ricardo Flores, în vârstă de 22 de ani, au murit tragic. În urma unei știri false pe WhatsApp, localnicii din orașul mexican Acatlan s-au revolat împotriva lor.

Conform zvonului de pe WhatsApp, Alberto și Ricardo Floresc ar fi răpit mai mulți copii.

Conform informației false de pe WhatsApp, era vorba de răpitori de copii care ar fi răpit trei copii cu vârste de 4,8 și 14 ani, care ar fi fost găsiți morți și cărora li se scoseseră organele.

„Lumea să fie în alertă, pentru că o ciumă a răpitorilor de copii a intrat în țară… În ultimele zile, copii în vârstă de 4, 8 și 14 ani au dispărut și au fost găsiți morți cu indicii că le-au fost furate organele”, se arăta în mesajul de pe WhatsApp.

Zvonul de pe WhatsApp s-a răspândit rapid, astfel că localnicii au trecut la măsuri extreme după ce cei doi au fost arestați de poliție la presiunea oamenilor, după ce au fost văzuți în apropierea unei școli din Vincente Boqueron. Însă aceștia se aflau acolo pentru a lua materiale de la un magazin de construcții, nicidecum pentru a căuta copii.

Alberto și Ricardo Flores au fost scoși din celula poliției din Acatlan și au fost bătuți, stropiți cu benzină și incendiați de mulțimea revoltată.

Cele mai citite articole

Mama lui Ricardo Flores, tânărul de 22 de ani care a fost ars de viu, și sora lui Alberto Flores, a trecut prin clipe groaznice, văzând live, pe Facebook, cum i-a fost ucis copilul. Din anul 200, femeia lucrează în Baltimore, SUA, ca îngrijitoare, pentru a le oferi un trai mai bun copiilor ei.

În urma incidentului, după ce autoritățile locale au anunțat că a fost vorba despre un zvon în urma au murit doi oameni nevinovați, cinci persoane au fost acuzate de instigare la omor, iar alte patru sunt acuzate de crimă.

FOTO: elconfidencial.com

Citește și: EXCLUSIV / Sven Groeneveld, primul antrenor propus s-o pregătească pe Simona Halep. „Se simte bine când are în spate un nume mare”

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE