Mâna dreaptă a lui Kim Jong Un a ajuns la Washington pentru a se întâlni cu Donald Trump

Autor: Ziarul Top

Agenda vizitei nord-coreeanului în SUA nu a fost anunţată public, dar potrivit unei surse americane sub acoperirea anonimatului, el ar urma să aibă o întrevedere cu Mike Pompeo vineri, înainte de o posibilă vizită la Casa Albă, potrivit Agerpres.

Exista informații că demnitarul nord-coreean, însoţit de doi responsabili nord-coreeni, pare să aibă o scrisoare din partea lui Kim Jong Un pentru preşedintele american.

Secretarul de stat american şi negociatorul Kim Yong Chol trebuia să se întâlnească și la începutul lui noiembrie, la New York, dar întrevederea a fost anulată în ultimul moment de Coreea de Nord.

Noul turneu are loc într-un moment în care se pare că se pregăteşte, în Thailanda sau Vietnam, al doilea summit între Kim Jong Un şi Donald Trump, în pofida absenţei progreselor în negocierile asupra denuclearizării.

Cele mai citite articole

Preşedintele Donald Trump, care şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a se reîntâlni cu Kim Jong Un, a afirmat săptămâna trecută că nu este „nicio urgenţă” în negocierile privind denuclearizarea Coreii de Nord.

FOTO EPA


O jurnalistă britanică a vizitat România și a fost marcată de experiența trăită! „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa’


Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE